SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Twitter Trends opdatering uden Danmark

Twitter Trends Danmark i ny indpakning


Faktisk bruger jeg ikke Twitter.com til Twitter ret ofte, Hootsuite er min foretrukne indgang til Twitter og derfor ved jeg ikke præcis hvornår Twitter har lanceret det de kalder "skræddersyede trends", altså trends tilpasset din lokation og de folk du følger:

Twitter Taylored Trends

Resultaterne af min Tailored trend er temmelig overraskende når man tænker på at jeg bor i Danmark og hovedsageligt følger folk i online marketing branchen:

Twitter Tailored Trending Topics

Forklaringen er sandsynligvis at der ingen reel ændring er sket, når jeg vil ændre på mine "skræddersyede" indstillinger er Danmark stadig ikke en mulighed og ingen af ovenstående emner eller navne er noget jeg på nogen måde har været i nærheden af. Desværre spiser Twitter os af med en ny indpakning af samme dårlige vare...

Twitter Trends Change

Kommentarer

Kommentar af Jeppe Bech 21-07-2012 20:07:35
Det har jeg også undret mig over, men det kommer nok på et tidspunkt. Dog lidt mystisk at man så får en advarsel fra Twitter his man vil slå skræddersyede trends fra.

Har Danmarks virkelig færre tweeps end lande som Forenede Arabiske Emirater, Ecuador og Den Dominikanske Republik?

Tilføj kommentar

Navn:
E-mail:
Website:
Husk mig

Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.