SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Twitter Trends opdatering uden Danmark
Til min glædelige overraskelse ser jeg at det nu er muligt at få tilpassede trends på Twitter. Jeg har altid ment at Twitter Trends må være et rigtig godt keyword research værktøj, men har i den grad savnet Twitter Trends fra Danmark.
Twitter søgning Danmark
Wow, har nu siddet og leget med ReSearch.ly en halv times tid og er totalt solgt, eneste hurdle er at den koster $99 pr. måned (7 dages gratis trial). Jeg har ventet og ventet på at Twitter skulle gøre det muligt at lave lokale søgninger i Danmark, og her er de.
Twitter er ikke en markedsføringskanal
Twitter bruges i stigende grad til direkte at markedsføre alt fra produkter til brands, det sker gennem tweets og desværre også retweets af marketingbudskaber, som ikke hører hjemme på Twitter hvis du spørger mig.
Twitter - himmel eller helvede
Twitter er vanedannende, Twitter slører dømmekraften og Twitter kan føre til Stress. Twitter er også en forbandet god måde at holde sig ajour omkring personer og emner, Twitter giver trafik til bloggen og Twitter er et venligt og hjælpsomt sted at være.
Twitter taknemmelighed og promovering
Hvornår skal man udtrykke sin taknemmelighed på Twitter og hvordan gøres det bedst? Jeg har forsøgt med forskellige "strategier" men er stadig i syv sind angående dette emne. Jeg vil jo gerne udtrykke min taknemmelighed og glæde over at være blevet retweetet, at en blogpost er blevet tweetet, o.s.v.
Twitter, markedsføring og kommunikation
Twitter kan godt bruges i markedsføring, men det er som kommunikationskanal at Twitter for alvor kan spille en rolle. Servicemeddelelser, svar på kritik og ros, forklaringer på spørgsmål fra kunder, o.s.v. er Twitters styrke.
Sådan tjener du penge på Twitter
Der findes i grove træk to overordnede strategier til at tjene penge på Twitter, disse er kort præsenteret nedenfor, hvorefter artiklen går mere i dybden med argumenter for hvorfor du skal vælge den ene strategi frem for den anden.
Tweetup på Hard Rock Café
Har lavet en aftale med Hard Rock Café, Kbh om at vi er velkomne lørdag den 27. februar 2010 til årets første tweetup.
Tak til mine Twitter venner, Tweetup 2010?
Selvom jeg ikke selv holder jul er det alligevel tiden hvor man siger tak og det kan man godt gøre uden at tro på gud og kirken. Jeg har meget at sige tak for og mange at sige tak til, og denne post fik skabt en lang liste af gode folk fra Danmark, som jeg følger på Twitter. Hvor kunne det være interessant at møde jer i virkeligheden.
Timing i social media marketing
Timing er et kardinalpunkt i social media marketing. Dine meddelelser skal ud til de rigtige mennesker på det rigtige tidpunkt.

1 | 2 | 3 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.