SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Online Reputation Management - Sådan gør du!
Online Reputation Management er meget mere end håndtering af medier og omdømme når det går galt! Din virksomhed eller forretning kan i høj grad være forberedt på emnerne og det er vigtigt at have en plan for hvem der gør hvad og hvordan historien kommer ud - virkeligheden er den opfattelse folk har, og den kan i høj grad påvirkes.
Twitter Trends opdatering uden Danmark
Til min glædelige overraskelse ser jeg at det nu er muligt at få tilpassede trends på Twitter. Jeg har altid ment at Twitter Trends må være et rigtig godt keyword research værktøj, men har i den grad savnet Twitter Trends fra Danmark.
Online markedsføring 2012

Online Markedsføring 2012

Med udgangspunkt i mine forudsigelser for online markedsføring 2011, kommer her nogle bud på hvor vi bevæger os hen i 2012.
Hvornår bliver en bekendt en ven?
Den afgørende faktor er oftest tid og tid er noget de fleste mennesker mangler. Man siger at tid er penge, men tid er faktisk mere end penge, tid er engagement, tid er følelser og kærlighed, tid er hvad man giver til dem man holder af.
Markedsføring og digital tilstedeværelse
Social tilstedeværelse og konstruerede sociale personligheder giver mange fordele i online markedsføring, både SEO og SMM får gavn af den synergi der opstår ved at have et holistisk syn på den samlede online markedsføring.
Online markedsføring 2011

10 forudsigelser for online markedsføring 2011

 
Online markedsføring 2011: Smartphones, kvalitet og lokation er de overordnede temaer for 2011 som jeg ser det. Lokation vil få større udbredelse i takt med at flere og flere får smartphones, kvalitet i både tekst og kontekst vil blive endnu vigtigere og analyse og konverteringsoptimering vil sammen med reputation management blive mere udbredt, ikke mindst fordi fordelene ved optimering er så åbenlyse. For rigtig mange webshops, blogs og websites vil indsatsen i starten også være meget givtig i forhold til indsatsen, der er tale om såkaldte lavthængende frugter.
 
Sentiment analyse

Når et brand eller navn bliver nævt på Facebook eller Twitter, når en webside ligger øverst i Googles søgeresultater ved søgning på et brand eller navn, eller når et brand eller navn nævnes på blogs eller fora, så er sentiment analyse nødvendig for at vurdere om disse nævnelser er positive, negative eller neutrale.

Skab værdi med Social Marketing
Brugen af markedsføring via Facebook har primært karakter af at gøre forretningen mere social, Facebook er en kommunikationskanal og et værktøj til opbyggelse af loyalitet og communityfølelser.
Digital Marketing Manager
Læs hvorfor jeg synes at digital marketing manager er et drømmejob.
 
Din digitale tilstedeværelse betyder ALT for hvordan dine kunder og besøgende opfatter dig. Har du ressourcerne bør du ansætte en digital marketing manager, ellers må du klare det selv.
Digital tilstedeværelse og evigt liv på YouTube
Digital tilstedeværelse er det begreb som bedst dækker det der sker når man går online og sætter sine fodspor. En "visitkort" hjemmeside er en (om end noget fraværende) måde at være digitalt tilstede, en blog, en Facebook profil, m.v. er andre måder at være tilstede på. Digital tilstedeværelse er også karakteriseret af, at Internettet aldrig glemmer, "What happens in Las Vegas, stays on YouTube" som Erik Qualman siger.

1 | 2 | 3 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.