SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
HootSuite Pro
TweetDeck har været mit foretrukne værktøj til håndtering af mine konti på sociale medier, det er det ikke længere. HootSuite Pro til $5.99 pr. måned er suveren når det handler om at håndtere en profil på tværs af sociale medier. Mit HootSuite Dashboard dækker LinkedIn, Twitter, SMM Blog, SMM Facebook Page og diverse søgninger på trends indenfor digital marketing.
Overvågning af sociale medier

Fullrate gør det, Danske Bank gør det og Telenor gør det, overvåger Facebook for at finde ud af hvad folk siger om dem. Det er en helt naturlig reaktion fra disse virksomheders side og formålet kan bl.a. være reputation management, support og meget andet. I mindre skala kan du også iværksætte en overvågning af sociale medier så du kan se hvad folk siger om dig og dine produkter, læs mere her.

Twitter søgning Danmark
Wow, har nu siddet og leget med ReSearch.ly en halv times tid og er totalt solgt, eneste hurdle er at den koster $99 pr. måned (7 dages gratis trial). Jeg har ventet og ventet på at Twitter skulle gøre det muligt at lave lokale søgninger i Danmark, og her er de.
Google Chrome Kontrolpanel
Kontrolpanelet er ikke Chrome i sig selv, men 10 faner med hvert sit indhold, faner som loades hver gang jeg åbner Chrome. Kontrolpanelet er opsat for 1 website og 1 social konto (Twitter, Linkedin, Facebook)
 
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.