SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Administrer dine social media med ping.fm

Facebook er ny på ping.fm og med den i folden er listen over social media, som kan opdateres fra ping.fm komplet.

Ping.fm er en service som gør det muligt at opdatere Twitter, Facebook, Linkedin, MySpace og andre sociale medier på en gang, enten via web, IM, mobil eller email. Desuden er kan Skype opdateres gennem en Instant Messenger kaldet pingdotfm.

Ping.fm har indgået samarbejde med Hootsuite.com og notify.me sådan at du kan modtage meddelelser og udsende beskeder til alle de social media du er tilknyttet via din ping.fm konto.
 
Det er lidt bøvlet at få til at virke også selvom der findes gode hjælpefiler, men her sendes en besked til min profil side på Facebook:
 
 
Og her er den modtaget:
 
 
Der var problemer med at få indsat beskeder på min Facebook Page, men det burde virke nu, der er et vist delay på systemet.
 
Administerer du flere konti på samme medie kan dette også klares og du kan sætte tidspunkter til opdateringer af de forskellige konti. Dette er ideelt hvis du f.eks. har en Twitter konto til hver af dine produktkategorier eller du vil have samme meddelelse ud på Facebook, Twitter, m.fl. ad en gang. Alt hvad der er godt kan vel også misbruges og mon ikke der er nogen som har opsat adskillige konti og benytter dem til at udsende spam meddelelser.
 
Fik også opsat Twitter, lavet integration med HootSuite, venter stadig på email validation fra notify.me og laver en ny post om ping.fm m.v. når de sidste ting er på plads. Ping.fm mener at have sendt beskeder til Twitter og SMM Facebook Page, men de er ikke online endnu...
 
 
ping.fm er stadig i beta og har derfor en hjælpeside til hvordan man opsætter ping på Facebook.
 
Læs også disse to artikler fra Mashable.com:
 
 
 
Har du gode informationer om dette emne må du meget gerne uddybe med kommentarer.
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.