SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Bliv gæsteblogger - kommentarspammer
Spam kommentarer på smm.dk

Spam kommentarer kan være ok, hvis det der skrives er faktuelt korrekt, passer til emnet for den blogpost der sendes spamkommentarer til og at kommentaren er på mere end 250 ord.

På den måde får bloggen indhold og liv, og du får et link uden nofollow. Kommentarspam som ikke overholder dette bliver markeret som spam og rapporteret til Akismet.

De spamkommentarer som ikke er slettet (endnu) er meget korte, er en sludder for en sladder og mangler totalt sammenhæng mellem indhold og URL i profil. De fleste har dog lært kun at indsætte et navn i profilen.

Hver gang jeg rydder op, har du spildt dit arbejde og den positive linkudvikling vendes til en negativ, så bliv gæsteblogger i stedet. En god artikel får et link.

Bliv gæsteblogger på SMM.dk - det kan bedre betale sig end at lave kommentarspam, som bliver slettet på et tidspunkt alligevel.

Peter

Kommentarer

Kommentar af Christian Richter-Pedersen 16-10-2012 9:11:12
Hej Peter
Det er rigtig godt og jeg vil meget gerne prøve at blive gæsteblogger.
Desværre beskriver du ikke hvad det kræves.
Send mig evt. en mail for yderligere info.
Kommentar af Ulstrup 16-10-2012 18:12:40
Hej Christian

Tak, fedt du har lyst til at blive gæsteblogger.

Det er ikke så ligetil at beskrive hvad der kræves, det er trods alt dig som gæsteblogger der kommer til at stå til ansvar for artiklen, og dermed også høste roserne.

En artikel om sociale medier og brugen af disse i online markedsføring vil være super, andre artikler om relaterede emner er også super.

Om artiklen er på 300 eller 1000 ord betyder ikke så meget, hovedsagen er at du kan stå inde for det du skriver, kan argumentere med kilder, og at linket i artiklen er relevant.

Tak igen!

Peter
Kommentar af Christian Richter-Pedersen 15-11-2012 9:00:25
Fint - super.
Jeg går i gang.

Sender man bare direkte til dig?
Kommentar af Lars Willsen 14-02-2013 8:45:25
Hej Peter,

Jeg kunne egentlig også godt tænke mig at skrive om fødslen af en webshop fra idé til de første salg og evt. det videre forløb i en niche som er lidt svær :-)

/Lars
Kommentar af ulstrup 16-02-2013 14:40:41
Hej Lars

Det ville være fedt!
Kommentar af Susanne 23-12-2013 10:40:11
Hvordan går det med gæsteindlæggene? Lars' bud på en artikel lyder rigtig spændende og brugbar så herfra skal lyde en opfordring til at arbejde videre med idéen - eller er der evt. andre steder, hvor man kan læse noget sagligt om opstarten af en webshop, markedsføring m.m.? Især markedsføring af en ny webshop er lidt af en jungle...

Tilføj kommentar

Navn:
E-mail:
Website:
Husk mig

Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.