SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Det bedste fra SMM flyttes til Seonaut
Fokus har flyttet sig fra social media marketing tilbage til SEO. Derfor flyttes de artikler jeg vurderer stadig holder, herunder boganmeldelserne, til Seonaut.dk.
Ny energi og nye spændende tiltag i 2015

Godt nytår!

Her finder du den bedste kur mod tømmermænd!

Vi går nu mod lysere tider og for mig kommer der til at ske ting og sager. Det er nogle super spændende tiltag som involverer en flok seje jyder og så et par lige så seje sjællændere, det handler om SEO og digital markedsføring, nyt firma, nyt arbejde og nye samarbejdspartnere, nyt kontor og nyt mod på livet i det hele taget.
Den sorte hund og bedstefars gamle T-shirts
Billedrettigheder Van Gogh

For 6 måneder siden blev jeg indlagt på Amager Psykiatrisk Centers Skadestue med en dyb depression. I dag tror jeg at min datter reddede mig ved at føde mit første barnebarn kun en uge efter indlæggelsen.

Efter 6 måneder er jeg stadig ikke rask, langt fra, men jeg har fået fantastisk støtte fra familie, venner, kolleger og ikke mindst fantastisk god og professionel behandling af både privat psykolog og ansatte på Amager Psykiatrisk Hospital.
Bliv gæsteblogger - kommentarspammer
Bliv gæsteblogger på SMM.dk - det kan bedre betale sig end at lave kommentarspam, som bliver slettet på et tidspunkt alligevel.
Kan man automatisere på sociale medier?
Automatisering af digital social tilstedeværelse er et faktum. I stedet for at være mopset over fænomenet bør du tage det til dig som en del af din online marketing.
Online markedsføring 2012

Online Markedsføring 2012

Med udgangspunkt i mine forudsigelser for online markedsføring 2011, kommer her nogle bud på hvor vi bevæger os hen i 2012.
Hvornår bliver en bekendt en ven?
Den afgørende faktor er oftest tid og tid er noget de fleste mennesker mangler. Man siger at tid er penge, men tid er faktisk mere end penge, tid er engagement, tid er følelser og kærlighed, tid er hvad man giver til dem man holder af.
B2B markedsføring i sociale medier
Overvågning af sociale medier

Fullrate gør det, Danske Bank gør det og Telenor gør det, overvåger Facebook for at finde ud af hvad folk siger om dem. Det er en helt naturlig reaktion fra disse virksomheders side og formålet kan bl.a. være reputation management, support og meget andet. I mindre skala kan du også iværksætte en overvågning af sociale medier så du kan se hvad folk siger om dig og dine produkter, læs mere her.

Markedsføring i Facebook
Markedsføring i Facebook bliver stadig vigtigere, ikke blot er Facebook det medier vi i gennemsnit bruger mest tid på online, udbredelsen af Facebook er også meget stor i Danmark. Annoncering og Applikationer er to spændende metoder til at markedsføre sig på Facebook, men den mest spændende metode er ved at deltage i fællesskabet på Facebook, ved at være entusiastisk med sin Facebook side og ved at engagere sig og dermed få brugerne til også at engagere sig.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.