SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Det bedste fra SMM flyttes til Seonaut
Fokus har flyttet sig fra social media marketing tilbage til SEO. Derfor flyttes de artikler jeg vurderer stadig holder, herunder boganmeldelserne, til Seonaut.dk.
Twitter Trends opdatering uden Danmark
Til min glædelige overraskelse ser jeg at det nu er muligt at få tilpassede trends på Twitter. Jeg har altid ment at Twitter Trends må være et rigtig godt keyword research værktøj, men har i den grad savnet Twitter Trends fra Danmark.
Kan man automatisere på sociale medier?
Automatisering af digital social tilstedeværelse er et faktum. I stedet for at være mopset over fænomenet bør du tage det til dig som en del af din online marketing.
Google +1 og Google SERPs

Jeg tror at Google +1 bliver en meget vigtig brik i online markedsføring. Kombinationen af verdens største søgemaskine og så en "social share" funktion kan på Googles resultatsider (SERPs) som både er lokaliserede og individualiserede, blive en meget vigtig faktor.

Markedsføring og digital tilstedeværelse
Social tilstedeværelse og konstruerede sociale personligheder giver mange fordele i online markedsføring, både SEO og SMM får gavn af den synergi der opstår ved at have et holistisk syn på den samlede online markedsføring.
Online markedsføring 2011

10 forudsigelser for online markedsføring 2011

 
Online markedsføring 2011: Smartphones, kvalitet og lokation er de overordnede temaer for 2011 som jeg ser det. Lokation vil få større udbredelse i takt med at flere og flere får smartphones, kvalitet i både tekst og kontekst vil blive endnu vigtigere og analyse og konverteringsoptimering vil sammen med reputation management blive mere udbredt, ikke mindst fordi fordelene ved optimering er så åbenlyse. For rigtig mange webshops, blogs og websites vil indsatsen i starten også være meget givtig i forhold til indsatsen, der er tale om såkaldte lavthængende frugter.
 
Search and Social
Udnyt den positive effekt der er ved at kombinere søgemaskineoptimering med social media optimering - Search and Social er vejen frem! Vi ser i stigende grad nye store Search and Social (SAS) konferencer og også etablerede SEO konferencer lægger mere og mere vægt på social media. Tænk digital tilstedeværelse.
Måling af synlighed i søgemaskiner

Benchmarking og målinger af effekt er nødvendigt for at opnå synlighed på nettet, jeg vil i denne post fokusere på måling af SEO effekt og, selvom der er lidt reklame indblandet, diskutere absolut måling og relativ måling. 

Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.