SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Sådan får du en spændende Facebookside
Ok, titlen kunne også være "Hvordan får jeg en spændende Facebook firmaside?". Anyway, jeg har rodet lidt med at gøre min Facebook firmaside mere spændende og supplementer til, og konstruktiv kritik af de features jeg er kommet op med, modtages med tak!
 
Twitter har fået vildt meget opmærksomhed det sidste års tid, ikke mindst fra min side, men Facebook er defacto standard for hvor man bør satse sit social media budget i Danmark i år 2010.
 
Nedenstående idéer og fremgangsmåder er baseret på smm.dk's facebookside og derfor kan der ikke måles ROI (der er ingen penge involveret) men på nuværende tidspunkt er jeg også tilfreds med at udforske områder som engagement, dialog, tillid og lignende immaterielle værdier.
 

1. Facebookside med kort URL

Da jeg i sommers fik oprettet min Facebook firmaside med egen kort URL (www.facebook.com/smmdk) krævede det at man havde 50 fans, så jeg brugte alle midler til at opfordre venner, gamle skolekammerater, familie og andre forbindelser til at blive fan af min side. Jeg bad dem om at gøre mig en tjeneste, ikke at de altid forstod hvad det gik ud på, men de forstod at de gjorde mig en tjeneste og derfor fik jeg forholdsvis hurtigt skrabet de første 50 fans hjem.
 
Moralen er: Du må gerne bede om en tjeneste.
 

2. Facebook firmasiden har et formål

Bloggen på smm.dk har min primære interesse og det er den jeg er forelsket i. Facebooksiden skal promovere og afspejle bloggen. Bloggen handler om social media marketing, som er min passion og som jeg i den grad lever og ånder for, og Facebooksiden skal meget gerne udtrykke denne passion gennem gavmildhed og glæde, jeg vil gerne dele ud af min viden og på den måde både få afløb for
min begejstring og forhåbentlig være en hjælp til andre med samme interesse.
 
Moralen er: Den hurtigste måde at lære på er ved at undervise.
 

3. Facebooksiden er mit laboratorium

Facebook firmasiden har desuden til formål at lære mig hvordan jeg kan bruge Facebook i marketing, eller i hvert fald, hvordan jeg kan skabe dialog med en målgruppe, nemlig folk med samme interesse som mig. Foreløbig er det blevet til sporadiske forsøg, som ikke er lykkedes, men det skal nok komme. Mit foretrukne medie har været Twitter og det har givet mange gode oplevelser og også inspiration til at kaste mig over Facebook (og Linkedin) for at lære og lege.
 
Moralen er: Den bedste måde at lære på er ved at gøre.
 

4. Giv og du skal blive rigere

Jeg blev nød til lige at indsætte dette punkt selvom jeg ikke føler at have givet ret meget på Facebook, ikke desto mindre er det sandt, at jo mere du giver jo mere får du, det beviser denne side til fulde.
 
Moralen er: Du skal ikke holde dig tilbage.
 

5. Sådan får du en spændende Facebook firmaside

  • Punkt 1 - 5 er at du skal være aktiv, ærlig, dig selv, givende og ydmyg.
  • Punkt 6 er væggen, som, hvis du følger punkt 1 - 5 er levende og spændende.
  • Punkt 7 er fanebladet Information. Her er ikke meget plads at skrive på og linket til hjemmesiden er nofollow, udfyld det alligevel.
  • Punkt 8 er Billeder, som er et punkt der absolut skal arbejdes med, lige nu ligger der kun et profilbillede (smm grafik) og det er ikke godt. Jeg er overbevist om at billeder kan skabe dialog.
  • Punkt 9 er Bokse, som ud over Noter (Punkt 10, Noter) består af Extended Info og Links. Alle tre punkter er udfyldt i kvantitativt minimalt omfang, det kan også gøres bedre.
  • Punkt 11 er profilbilledet, som er grafik, kedelig grafik oven i købet, det skal der også gøres noget ved, der skal være mindst et menneske (ansigt) på.
  • Punkt 12 er Facebook Applikationer, her benytter jeg NetworkedBlogs til at lægge
  • nye blog posts på Facebooksiden og Social RSS til at få vist de nyeste blog overskrifter i venstre menu på siden.

6. Hvordan får jeg en spændende Facebook firmaside?

Skriv en kommentar med forslag eller gode råd til hvordan man får skabt liv på sin Facebookside. I mit tilfælde kan jeg ikke lave specielle tilbud til Facebook fans, konkurrencer er ikke noget jeg selv bryder mig om og da siden repræsenterer en blog hvor arbejdet bærer lønnen i sig selv, er det selvfølgelig ikke en rigtig firmaside, men det kunne det blive, så kom med dit input til den fede Facebook Firmaside, tak.
 
Relaterede artikler:

Kommentarer

Kommentar af Dennis H. Narvedsen 05-01-2010 00:09:47
Rigtig godt indlæg...

Faldt idag selv over en applikation som jeg syntes krævede en lille notits til at lave markedsføring med sin facebook side.

Applikationen hedder FBML og du kan læse om den i mit lille indlæg på

http://seo-web.dk/lav-en-landingsside-pa-din-facebookside

Håber det kan bruges.
Kommentar af Kurt Moskjær Andersen 05-01-2010 10:20:38
Rigtig godt indlæg.
Vi har også arbejdet med FBML og lavede en række sider til en politiker op til det overståede kommunalvalg. Siden kan ses på http://www.facebook.com/xvedniels
Kommentar af Ulstrup 05-01-2010 11:20:44
Spændende, må hellere kigge lidt mere på FBML, tak for input!
Kommentar af Christian Kjær 06-01-2010 20:30:08
For mig er en fed facebook side en der afspejler det som virksomheden står for. Det skal være en side der deler lystigt ud af viden omkring produkter, smarte ting og andet som brugere mangler i deres dagligdag men ikke vidste de manglede :) Der skal ikke på en fanside være direkte salg og derfor skal indlæg på væggen der omhandler de fedeste nye produkter som man kan købe på dette link også holdes på et minimum. Brugere af facebook og dermed fans af sider der køber ikke noget derinde - de henter gratis viden og inspiration. Ikke dermed sagt at man ikke kan sælge noget ved at have en fanside - men det er ligesom med en blog. Det skaber omdømme, tillid og får brugerne til at se nye muligheder som de på sigt gerne vil investere i.
Sidst men ikke mindst, så mener jeg at man skal tilpasse sin fanside med fedt profilbillede, ekstra faneblade med yderligere information (eksempel på www.facebook.com/officekonsulenterne) kan gøres med FBML. Sidst men ikke mindst så skal man appelere til at brugerne er aktive - og det er den svære del.
Kommentar af Peter Ulstrup Hansen 07-01-2010 00:03:19
Christian - Tak for en super kommentar!
Jeg er enig, det er det sociale aspekt der skal lægges vægt på og brugere/fans skal have en oplevelse og aktiveres, det sidste er det sværeste, eller i hvert fald det som kræver arbejde omtrent 24/7, faktisk endnu mere end en blog, eller måske rettere endnu oftere end en blog.

Min erfaring er at en Facebook side og et website/en blog fint kan hjælpe hinanden og skabe synergi, det er lykkedes med mit country site og jeg håber at det lykkedes med SMM også.

FBML
Går og pusler med hvad der skal være på Facebook siden, både Narvedsen og Moskjær har anbefalet FBML og jeg har fundet disse gode vejledninger for begyndere:

Start med FBML
http://lorrainesiew.wordpress.com/2009/07/04/facebook-pages-introduction-to-fbml/

FBML eksempler. Image links, text links, etc.
http://lorrainesiew.wordpress.com/2009/07/04/facebook-pages-fbml-examples-part-1/

Flere FBML eksempler
http://lorrainesiew.wordpress.com/2009/07/09/facebook-pages-fbml-examples-part-2/

Embed youtube videos
http://lorrainesiew.wordpress.com/2009/07/15/facebook-pages-embed-flash-youtube-videos-in-fbml/
Kommentar af Christian Kjær 07-01-2010 11:22:31
Ingen tvivl FBML er vejen frem hvis man vil skille sig ud fra de rå mængder af fansider der er derude :-) Gode ressourcer du har fundet frem der. Der er så uanede muligheder i FBML både til tilpasset faneblade og til bokse i venstre side på væggen.

Sig til, hvis du mangler lidt inspiration - jeg er altid klar med en lille kommentar om det :-)
Kommentar af Martin Pihl 07-01-2010 16:12:10
Der findes rigtig mange spændende muligheder med fansider i Facebook.

Et eksempel kunne være en online shop, som giver mulighed for kunder der registrerer sig at opnå en rabat på varer over et vis beløb.

Shoppen kunne lave en integration med sin fanside på Facebook, så medlemmer på fansiden automatisk også lev registrerede bruger på shoppen.

1. Kunder slipper for at gå igennem en registreringsformular for at opnår rabatten, men kan nøjes med at blive fan af en side.
2. Shop-ejeren får et større salg, men får også langt flere registrerede brugere - som man altså kan sende tilbud til og derved få endnu større salg.

Så der er mange andre muligheder for Facebook-siderne, end bare det sociale og et sted at få viden ;-)
Kommentar af Mads Gorm Larsen 09-01-2010 16:46:18
Jeg har lavet et blog indlæg med et lille FBML fif i slutningen som du måske kan få nytte af

http://www.madsgormlarsen.dk/2010/01/09/pimp-din-facebook-side/
Kommentar af Ulstrup 11-01-2010 10:22:57
Tak for kommentarer Christian, Martin og Mads, ingen tvivl om at FBML er vejen frem for en FB Page ;)
Kommentar af Potter 13-01-2010 22:29:54
Mange gode elementer og overvejelser du har her. Tak for det.

Selv har jeg valgt ikke at lave en til mig selv. Min målgruppe og netværk er ikke på Facebook. Lavede jeg en side ville det blive et misk mask fra mit Facebook netværk der ville blive fans.... blot for at bakke op. Og så tror jeg den dør der.

Men hvad med dig og din Fanside? Det savner jeg lidt i dig indlæg. Selv om jeg tror jeg kan læse mellem linierne ;)

Potter
Kommentar af Ulstrup 14-01-2010 18:57:47
Potter, ja, som du nok kan læse mellem linierne så er min Facebook firmaside ikke en rigtig firmaside, dels er der ikke noget firma, dels er siden ikke optimeret og dialogmæssigt vedligeholdt.

Jeg har fra starten valgt at satse på en firmaside, det mener jeg er vigtigt, ikke mindst i lyset af at en personlig profilside mikset med en firmaside, som du selv skriver, meget let bliver noget rod.

Jeg synes at det er super spændende at beskæftige sig med sociale medier, specielt hvordan disse kan bruges i markedsføring og jeg kunne for så vidt godt have valgt at bruge min tid på at markedsføre demib.com, hvor jeg arbejder, og dermed fået et firma med nogle produkter, men da smm.dk 100% kører i min fritid, synes jeg hellere at jeg ville bruge tiden til at promovere denne blog.

Min målgruppe er ikke på Facebook i professionelt øjemed, ligesom jeg selv, tror jeg at mange har flere Facebook profiler (privat, hobby, firma, etc.) og dem jeg kender på Facebook hører til privat og hobby grupperne. Det har derfor ikke været så vigtigt at gøre noget ved Facebook siden, men jeg er nu nået til et punkt hvor jeg gerne vil lære at opsætte en rigtig fed facebook page, derfor starter jeg med dels det tekniske (FBML), dels det strukturelle. Når jeg så har lidt mere tid og overskud, skal den have en skalle på dialogen også.
Kommentar af louise 26-11-2010 10:46:53
Jeg er helt ny indenfor fbml- og jeg synes det er vaskeligt at få det til at virke. Hvergang jeg forsøger at lægge en background-color på, ja så kommer den ikke, jeg kan ikke få lagt et billede ind eller noget af det andet. Og en ganske alm. html opsætning virker ikke - og et spr. til, hvordan får jeg mit css til at virke??? Håber I mange kloge mennesker kan hjælpe :-)
Kommentar af Ulstrup 26-11-2010 17:01:24

@louise Du kan så vidt jeg ved ikke benytte CSS på facebook.

Siden må max. være 520 pixel bred, lav den i alm. html så skulle det virke, men jeg mener at FB er på vej væk fra brugerdefinerede sider. Måske andre kan bekræfte eller afkræfte dette.
Kommentar af Santiago 31-07-2013 15:10:11
Good post however I was wanting to know if you could write
a litte more on this topic? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thank you!
Kommentar af Eugene 31-07-2013 21:48:26
Have you ever considered about including a little bit more than just
your articles? I mean, what you say is important and all.

Nevertheless imagine if you added some great
pictures or videos to give your posts more, "pop"!
Your content is excellent but with pics and clips, this site could
certainly be one of the most beneficial in its field.
Excellent blog!
Kommentar af Sofia 06-08-2013 3:18:42
Gday, I am new to running a blog and internet sites in general and was curious
about how you got the "www"; included in your
domain name? I see your domain name, "http://smm.dk/facebook-marketing/saadan-faar-du-en-spaendende-facebookside.htm"; has the www and my domain looks like, "http://mydomain.com";.
Do you know exactly how I can change this? I'm using Wordpress. With thanks
Kommentar af Vickey 07-08-2013 14:57:42
Bigger beds cost more to build, buy plants for, and maintain.
One night the skunk had not shown up by the time Michael went to bed at 11 PM.
When planning a market garden for a backyard or a few
acres, it's better to specialize in just a few varieties to not become overwhelmed.
Kommentar af Maybelle 10-08-2013 16:37:48
I really like what you guys tend to be up too. This type of clever work and exposure!
Keep up the good works guys I've incorporated you guys to blogroll.
Kommentar af Maya 11-08-2013 2:24:57
Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success.

If you know of any please share. Thanks!
Kommentar af Simone 24-04-2014 11:06:42
For latest information you have to visit the web and on internet I
found this site as a best website for most recent updates.
Kommentar af Carlos 26-04-2014 13:22:16
Hello there, just became aware of your blog through Google, and found
that it's truly informative. I am going to watch out for brussels.
I'll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing.
Cheers!
Kommentar af Eusebia 27-04-2014 12:07:22
This paragraph will help the internet users for building up new blog or even a weblog
from start to end.
Kommentar af Indiana 29-04-2014 6:14:40
Your style is so unique compared to other folks I have read stuff from.
I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I
will just book mark this blog.
Kommentar af Louanne 03-05-2014 18:20:55
We are a group of volunteers aand staring a new scheme in our community.
Your site providded uss wkth valuable information to work on.
You've done a formidable jjob andd our whole community wijll be graeful to
you.
Kommentar af Alexis 08-05-2014 13:53:55
This article is really a nice one it helps new net users, who are wishing in favor of blogging.
Kommentar af Gustavo 08-05-2014 16:18:53
You've made some really good points there. I checked on the
internet for more info about the issue and found most people will go
along with your views on this web site.
Kommentar af Terrie 13-05-2014 6:10:35
Get straight search engine results page to the point.

One more wordof advice has to be done and search engine marketing, you should
frame your writing search engine results page in order to gain more traffic, but also appealing to human visitors.
However, it would just become a waste of space in the Advertiser Competition column.
Keep your meta descriptions contain your keywords, but this is a job that you can always
outsource someone who would write the article without worrying about redirection errors.

Link campaigns are essential.
Kommentar af fnyjqnwu96 14-05-2014 9:14:07
<a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors bags</b></a><a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors purses outlet</b></a><a href=http://www.ictopuz.com><b>michael kors handbags cheap</b></a>He also made element around town safely<a href=http://www.ictopuz.com><b>cheap michael kors handbags</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>michael kors outlet store</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>cheap michael kors purses</b></a><a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors handbags outlet</b></a><a href=http://www.laurasmidis.com><b>michael kors handbags outlet</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>cheap michael kors purses</b></a>Women and your little one if you find that be the case able to explore tend to be for more information regarding research conducted recently places if you don't have feeling that they are do not ever duplicated on such basis as going to be the law, Murray said<a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>discount michael kors</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>michael kors outlet store</b></a><a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors purses</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>michael kors outlet</b></a><a href=http://www.lapyungtong.com><b>michael kors outlet online</b></a><a href=http://www.ictopuz.com><b>michael kors handbags cheap</b></a>According to educate yourself regarding going to be the report,the television shows about photographs show 21-year-old Jarod Dotson being that they are handcuffed so that you have his back to learn more about multiple deputies<a href=http://www.ictopuz.com><b>michael kors outlet</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>michael kors handbags outlet</b></a><a href=http://www.lapyungtong.com><b>michael kors handbags outlet</b></a><a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors outlet</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>cheap michael kors handbags</b></a><a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors purses outlet</b></a>Officials distributed food and drug administration and water<a href=http://www.lapyungtong.com><b>cheap michael kors</b></a><a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors outlet</b></a><a href=http://www.ibnalwaleediraq.com><b>discount michael kors</b></a><a href=http://www.laurasmidis.com><b>michael kors outlet store</b></a><a href=http://www.ictopuz.com><b>cheap michael kors bags</b></a><a href=http://www.lapyungtong.com><b>michael kors outlet</b></a>He said going to be the girl's family was "devastated"above the incident and Sanchez's death<a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors purses outlet</b></a><a href=http://www.lapyungtong.com><b>michael kors handbags outlet</b></a><a href=http://www.spektrasistem.com><b>michael kors purses</b></a>
Kommentar af cheap louis vuitton luggage 14-05-2014 9:17:55
<a href=http://www.hornethustle5k.com><b>louis vuitton outlet online store</b></a> <a href=http://www.entrecapitalist.com><b>louis vuitton outlet in oregon</b></a> <a href=http://www.fftcafe.com><b>louis vuitton outlet</b></a> <a href=http://www.universe-cares-4-u.de/impressum9.htm><b>tiffany ohrringe</b></a> <a href=http://www.hornethustle5k.com><b>hornethustle5k.com</b></a>; <a href=http://www.kansaskarnage.com><b>replica louis vuitton</b></a> <a href=http://www.samiakhoury.com/cheap-scarf.html><b>imitation cheap louis vuitton scarf</b></a> <a href=http://www.rachelrenaemua.com/handbags-sale/><b>wholesale louis vuitton replicas handbags</b></a> <a href=http://www.rachelrenaemua.com/purses-sale/><b>cheap fake louis vuitton purses wholesale</b></a> <a href=http://silverlakesouvenirs.com><b>replica louis vuitton handbags</b></a> <a href=http://www.hardwoodgroove.com><b>replica louis vuitton</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-louis-vuitton-luggage-c-19.html><b>cheap louis vuitton luggage sets from china</b></a> <a href=http://www.pclkorean.com><b>none</b></a>; <a href=http://www.caloria.fr/nike-tn.html><b>nike tn</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-louis-vuitton-handbags-c-12.html><b>cheap authentic louis vuitton handbags</b></a> <a href=http://www.rachelrenaemua.com/shoes-sale/><b>authentic louis vuitton shoes sale - factory price</b></a> <a href=http://www.champersandwellies.com/cheap-louis-vuitton-shoes.html><b>cheap louis vuitton men shoes</b></a> <a href=http://www.claygateallotments.org/discuss/cheap_louis_vuitton_watches_608.aspx><b>http://www.claygateallotments.org/discuss/cheap_louis_vuitton_watches_608.aspx</b></a>; <a href=http://www.rachelrenaemua.com/scarf-sale/><b>louis vuitton scarf for sale</b></a> <a href=http://www.cheaplouisvuittontrading.com><b>cheaplouisvuittontrading.com</b></a>;
[url=http://www.champersandwellies.com/cheap-louis-vuitton-luggage.html]cheap louis vuitton luggage[/url]
Kommentar af louis vuitton outlet sale 14-05-2014 9:20:47
<a href=http://www.entrecapitalist.com><b>cheap louis vuitton handbags outlet online, fast free shipping</b></a> <a href=http://www.kansaskarnage.com><b>replica louis vuitton luggage</b></a> <a href=http://www.louisvuittonbagsseller.com><b>louisvuittonbagsseller</b></a>; <a href=http://www.hardwoodgroove.com><b>replica louis vuitton</b></a> <a href=http://www.hardwoodgroove.com><b>replica louis vuitton</b></a> <a href=http://www.claremorrisac.org><b>louis vuitton wallet eluxury</b></a> <a href=http://appfoodheritage.com><b>louis vuitton outlet</b></a> <a href=http://www.rachelrenaemua.com/wallet-sale/><b>replica louis vuitton wallet wholesale</b></a> <a href=http://www.oversteerspain.com><b>cheap louis vuitton handbags outlet online factory sale cheap</b></a> <a href=http://www.historickeokukhomefsbo.com><b>authentic louis vuitton outlet - order cheap louis vuitton handbags, shoes & luggage online</b></a> <a href=http://www.reitzphotographers.com><b>replica louis vuitton</b></a> <a href=http://silverlakesouvenirs.com><b>buy replica louis vuitton handbags, belts & luggage online, free shipping!</b></a> <a href=http://www.trinitychihuahuas.net><b>louis vuitton handbags outlet</b></a> <a href=http://thinkovision.com/louis-vuitton-official-website/><b>louis vuitton official website cheap sale today will give you a wonderful outing</b></a> <a href=http://www.samiakhoury.com/cheap-scarf.html><b>samiakhoury.com/cheap-scarf.html</b></a>; <a href=http://www.nursinghomecompass.com/louis-vuitton-knockoffs-sale-c-7.html><b>louis vuitton knockoffs sale online</b></a> <a href=http://www.champersandwellies.com/cheap-louis-vuitton-shoes.html><b>order cheap louis vuitton shoes with big discount and free shipping</b></a> <a href=http://www.kansaskarnage.com><b>replica louis vuitton boat shoes</b></a> <a href=http://www.nursinghomecompass.com><b>louis vuitton kate spade handbags outlet chicago</b></a> <a href=http://www.nursinghomecompass.com/louis-vuitton-sunglasses-sale-c-8.html><b>louis vuitton sunglasses cheap on sale</b></a>
louis vuitton outlet sale http://www.dunhamoutfitting.com
Kommentar af replica louis vuitton 14-05-2014 9:21:14
<a href=http://www.universe-cares-4-u.de/impressum7.htm><b>tiffany ring</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-nfl-jerseys-c-5.html><b>authentic nfl jerseys cheap</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/wholesale-nhl-jerseys.html><b>http://www.missourirowing.com/wholesale-nhl-jerseys.html</b></a>; <a href=http://www.wildwoollyphotos.com/cheapnhljerseys.html><b>cheap authentic nhl jerseys free shipping</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/cheap-jerseys-free-shipping.html><b>usa cheap jerseys free shipping outlet sale,order now</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-authentic-jerseys-c-6.html><b>none</b></a>; <a href=http://www.caloria.fr/nike-tn-requin.html><b>nike tn requin</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/wholesale-nba-jerseys.html><b>wholesale nba jerseys</b></a> <a href=http://www.caloria.fr/nike-free-run.html><b>nike free run</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-nhl-jerseys-c-7.html><b>kayakingplus.com/cheap-nhl-jerseys-c-7.html</b></a>; <a href=http://www.wildwoollyphotos.com/cheapfootballjerseys.html><b>cheap mesh football jerseys</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-jerseys-from-china-c-1.html><b>kayakingplus.com/cheap-jerseys-from-china-c-1.html</b></a>; <a href=http://www.clifficon.com><b>kids basketball jerseys wholesale</b></a> <a href=http://www.wildwoollyphotos.com/cheapmlbjerseys.html><b>http://www.wildwoollyphotos.com/cheapmlbjerseys.html</b></a>; <a href=http://paktechsolutions.com/nfljerseys/cheap-nfl-jerseys-free-shipping.html><b>cheap nfl atlanta falcons jerseys</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/wholesale-nba-jerseys.html><b>wholesale nba jerseys hot sale with lower price are suitable for you online</b></a> <a href=http://www.shanibooks.com/discountnfljerseys.htm><b>shanibooks.com/discountnfljerseys.htm</b></a>; <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-nfl-jerseys-c-5.html><b>none</b></a>; <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-authentic-jerseys-c-6.html><b>cheap authentic nba jerseys kids</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/wholesale-nba-jerseys.html><b>wholesale nba kids jerseys</b></a>
replica louis vuitton http://www.kansaskarnage.com
Kommentar af cheap replica louis vuitton handbags 14-05-2014 9:21:57
<a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-wholesale-jerseys-c-10.html><b>wholesale cheap authentic nba jerseys</b></a> <a href=http://paktechsolutions.com/nfljerseys/cheap-nfl-jerseys-free-shipping.html><b>paktechsolutions.com/nfljerseys/cheap-nfl-jerseys-free-shipping.html</b></a>; <a href=http://www.shanibooks.com/discountnfljerseys.htm><b>nfl jerseys memphis</b></a> <a href=http://www.wildwoollyphotos.com/cheapmlbjerseys.html><b>buy low-priced cheap mlb jerseys with high quality & competitive price</b></a> <a href=http://www.sugar-stitches.com/wholesale-mlb-jerseys-china.html><b>wholesale mlb jerseys china</b></a> <a href=http://www.josephscottsalon.com/soccer-jerseys-from-china.php><b>cheap soccer jerseys from china on sale with top quality and fast deliver</b></a> <a href=http://www.wildwoollyphotos.com/cheapfootballjerseys.html><b>football jerseys cheap sydney</b></a> <a href=http://www.clifficon.com><b>wholesale jerseys</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/wholesale-mlb-jerseys.html><b>wholesale mlb jerseys majestic</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-jerseys-from-china-c-1.html><b>cheap nba jerseys from china</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-jerseys-from-china-c-1.html><b>cheap jerseys from china 2013</b></a> <a href=http://www.sugar-stitches.com/wholesale-mlb-jerseys-china.html><b>mlb wholesale jerseys from china</b></a> <a href=http://www.sugar-stitches.com/wholesale-mlb-jerseys-china.html><b>wholesale mlb jerseys china</b></a> <a href=http://paktechsolutions.com/nfljerseys/cheap-nfl-jerseys-free-shipping.html><b>the best source of wholesale girls cheap nfl jerseys free shipping clearance sale - cheap sale best quality</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/wholesale-authentic-jerseys.html><b>wholesale authentic jerseys</b></a> <a href=http://www.wildwoollyphotos.com/cheapfootballjerseys.html><b>purchase low cost cheap football jerseys from our official website with free shipping</b></a> <a href=http://www.missourirowing.com/wholesale-nhl-jerseys.html><b>best wholesale nhl jerseys in cheap price are on hot sale now</b></a> <a href=http://www.wildwoollyphotos.com/cheapnbajerseys.html><b>cheap nba jerseys</b></a> <a href=http://www.sugar-stitches.com/cheap-college-football-jerseys.html><b>cheap college football jerseys</b></a> <a href=http://www.kayakingplus.com/cheap-nfl-jerseys-c-5.html><b>none</b></a>;
cheap replica louis vuitton handbags http://www.reitzphotographers.com
Kommentar af Lisa 17-05-2014 6:44:38
You could definitely see your enthusiasm within the article you write.
The world hopes for more passionate writers such as you who aren't afraid to say how they believe.
Always go after your heart.
Kommentar af Kendra 17-05-2014 9:23:11
This reflects in your credit score, lowering it significantly.
if you have a peaceful month and your cellular utilization is
minimal, then the following month you are really occupied and it's almost glued to your ear.
The bottom line is that companies love people with high credit score.
Kommentar af Chasity 26-05-2014 1:20:47
Howdy just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of
the images aren't loading correctly. I'm not sure why but I think its a
linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same results.
Kommentar af Antje 26-05-2014 9:06:32
Appreciate this post. Will try it out.
high density foam bed
Kommentar af Tiffiny 29-05-2014 00:09:29
Glasgow Taxis Ltd taxi to arrange to meet and greet" service. Ladies and GentIemen right, right. You'll be so happy together.
Kommentar af Silas 29-05-2014 12:04:22
I'm gone to inform my little brother, that he should also pay a visit this website on regular basis
to get updated from hottest news.
Kommentar af Jarrod 01-06-2014 18:09:15
I have read so many content regarding the blogger lovers however this post is
in fact a good post, keep it up.
Kommentar af Chanel 02-06-2014 20:05:25
These are in fact fantastic ideas in on the topic of blogging.
You have touched some fastidious things here. Any way keep up wrinting.
Kommentar af Anneliese 22-06-2014 1:26:20
Fabulous, what a website it is! This web site gives helpful data to us, keep it
up.
Kommentar af Ellie 22-06-2014 10:05:38
If some one wishes expert view concerning running a boog then i recommend him/her to pay a quick visit this web site, Keep up the nice work.
Kommentar af Maria jose 23-06-2014 1:21:17
Que hay! Puedo coger una foto de este blog para el mi
blog? No consigo imágenes adecuadas para mi página web y
las tuyas están estupendas. Muchísimas gracias!!
Kommentar af Randy 23-06-2014 20:33:46
The questions should include asking if you might be registered elsewhere for similar services, what they
have that Credit - Report. The three verifying agencies are creating an online site to request your annual
credit profile. Various FICO-like credit scoring formulas are already developed.
Kommentar af Corey 24-06-2014 3:26:37
Try to order your report from your company that gives information regarding your credit history.
While you have to pay a huge selection of dollars for up to annually,
your creditor are certain to get sick and tired of waiting and your credit card debt settlement company will continuously collect
all of your hard-earned money. How to get your FICO Score from Experian might not exactly be
considered a lost cause.
Kommentar af Justine 26-06-2014 10:28:48
I like the helpful information you provide in your articles.

I'll bookmark your weblog and check again here regularly.
I'm quite certain I will learn lots of new stuff right here!

Good luck for the next!
Kommentar af Nicki 26-06-2014 12:21:50
Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremelpy long) so I guess I'll just
summ it up what I had writtsn and say, I'm thoroughly
enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger buut I'm
still new to the whole thing. Do yoou have
aany points for rookie blog writers? I'd certainly appreciate it.
Kommentar af Kimber 26-06-2014 13:41:23
A mission statement is an organization's vision translated
into written form making a leader's view of the direction and purpose of
an organization concreted for everyone's view.

Leaky Faucet Plumbing Services: There are a lot of choices when selecting faucets and other accessories for your home
or office. The days of digging up property to access pipes for a
simple diagnosis are behind us.
Kommentar af Elton 26-06-2014 14:02:34
I started playing Minecraft back when it was still in Alpha.
The game is centered in a completely random world that is (for learning purposes) infinite in every direction. The player is immersed in a huge open world
with nothing to begin with.
Kommentar af Annetta 26-06-2014 15:12:33
First of all I would like to say wonderful blog! I had a quick question which
I'd like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your mind prior to writing.
I've had a tough time clearing my thoughts in getting my ideas out.

I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure
out how to begin. Any suggestions or hints? Thank you!
Kommentar af Darell 28-06-2014 8:30:13
My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.

I have always disliked the idea because of the expenses.
But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on a variety
of websites for about a year and am nervous about switching to another platform.

I have heard fantastic things about blogengine.net.
Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?

Any help would be really appreciated!
Kommentar af Vernita 28-06-2014 11:38:52
It's an amazing piece of writing in support of all the online visitors; they will
take advantage from it I am sure.
Kommentar af Lance 29-06-2014 9:21:29
Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot.
I hope to give something back and help others like you helped me.
Kommentar af Silvia 30-06-2014 6:40:14
Your way of telling everything in this article is genuinely fastidious, all be capable of easily
know it, Thanks a lot.
Kommentar af Eula 30-06-2014 11:07:01
It's enormous that you are getting ideas from this post as well as from our discussion made here.
Kommentar af Jacob 01-07-2014 1:22:10
Hi to every one, for the reason that I am actually keen of reading this web site's post
to be updated daily. It includes pleasant information.
Kommentar af Kirsten 01-07-2014 19:05:53
If some one needs expert view about running a blog afterward i recommend him/her to pay a visit this web site,
Keep up the good work.
Kommentar af Tegan 02-07-2014 2:59:17
I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this
website yourself or did you hire someone to do it for
you? Plz answer back as I'm looking to design my own blog and would like to find out
where u got this from. thanks
Kommentar af Jean 02-07-2014 3:10:21
There is definately a lot to know about this topic.
I really like all the points you've made.
Kommentar af Colin 03-07-2014 1:30:41
Hi there would you mind letting me know which webhost you're using?
I've loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say
this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a
good web hosting provider at a honest price?
Kudos, I appreciate it!
Kommentar af Rafael 03-07-2014 1:34:22
This article gives clear idea in favor of the
new people of blogging, that truly how to do blogging.
Kommentar af Lovie 03-07-2014 1:40:24
Hello Dear, are you genuinely visiting this web site regularly, if so then you will without doubt get pleasant experience.
Kommentar af Andres 21-07-2014 21:17:46
Heya outstanding website! Does running a blog like this take
a great deal of work? I have absolutely no understanding of programming but I was hoping to start my
own blog in the near future. Anyways, if you have any suggestions or tips for new blog
owners please share. I know this is off topic however I just needed to ask.
Thanks a lot!
Kommentar af Quinton 24-07-2014 1:10:38
I think the admin of this website is actually working hard in support
of his website, for the reason that here every stuff is quality based data.
Kommentar af Alethea 24-07-2014 18:44:53
Thank you for the auspicious writeup. It in truth used to be
a enjoyment account it. Look advanced to more introduced agreeable from you!
However, how can we keep in touch?
Kommentar af Terrie 12-09-2014 20:49:03
If you would like to grow your familiarity just keep visiting this
site and be updated with the most up-to-date news posted here.
Kommentar af Janessa 13-09-2014 1:40:18
If you desire to get a great deal from this post
then you have to apply these methods to your won web site.
Kommentar af Gus 13-09-2014 8:39:32
Using Ancient Rome 3D in Google Earth, you can explore Rome as it appeared in 320 A.
* Let you know there are things you can do to improve y0ur ranking.
You need to make your potential customers aware of your products and services to ensure that they recognize them as valid solutions to their
everyday problems.
Kommentar af Alejandro 13-09-2014 9:43:44
apple for red, water for blue, sun for yellow, grass for green,
orange fruit for orange, and eggplant for violet). Mercifully,
conjugating in the subjunctive tense is relatively easy.
As a kid you probably practiced this all the time, when you would lay on your
back and watch the clouds with your friends and pick out shapes.
Kommentar af Delilah 15-09-2014 13:23:49
This paragraph will help the internet viewers for building up new web site or even a weblog from start to end.
Kommentar af Gale 16-09-2014 00:06:01
Great blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
I'm hoping to start my own site soon but I'm a little lost on everything.
Would you propose starting with a free platform like Wordpress or go for a
paid option? There are so many options out there that I'm totally confused ..
Any suggestions? Thank you!
Kommentar af Rolando 16-09-2014 00:03:18
For the interest of creating a related product comparisons, we have
looked at routers in this array that discuss similar attributes like IEEE 802.11n wi fi standards,
2.4-ghz band and dual antennas. If you are searching for a new router,
nothing significantly less than an n router should be considered.
It might be a good idea to update into a wireless n layer
3 switch, in case you possess a wireless-g router.
The hottest routers additionally increase speed with wifi Quality of Service software (QoS) standard, which makes effective utilization of Ethernet connections by prioritizing multimedia traffic according to the application's sensitivity to delay.
Many wireless n routers additionally employ multiple-input and several-output (MIMO) radio antennae to boost speeds.
Kommentar af Winfred 16-09-2014 8:03:01
Renting a cabin in the woods is nice for the summer; buying one
that you only use two weeks out of the year is not. It's critical that everyone understands the ground rules for meetings.

These are typified by minimal furniture which helps transform a cluttered office to something
more convenient and space productive. To travel in the MD 902 there's no easier or quicker way to travel to your destination and then go back
home. Mastering adds significant value and quality
control to a musical artists releases. It's actually a seaside city in South East Queensland, Australia and is Ninety four kms south
of the state capital Brisbane. If they do, ask to see
identification before the plumber enters your home. These
cameras are economical and easy to operate, but installation cost will be bit
higher than the wireless cameras. It means that they
are not physically present in that respective area. Make sure that the pricing is strictly determined
in the contract you sign so that you do not end up paying more than you have expected.
Kommentar af Carroll 19-09-2014 1:00:42
Nina Dynasty- Rock the party old-school and be the center
of attention with these unique suede heels.
This is a great activity for encouraging gross motor skills and getting all the
wiggles out. Aramis, with is warm, spicy
scent joined the shelves, and then Stetson was born, adding a
crisp citrus scent to men's colognes.
Kommentar af Marcy 19-09-2014 8:17:55
Hi to every one, the contents present at this site are truly awesome for
people experience, well, keep up the good work fellows.
Kommentar af Kerstin 20-09-2014 3:25:15
great put up, very informative. I wonder why the opposite specialists of this sector don't notice this.
You must continue your writing. I am confident, you have a great readers' base
already!

Tilføj kommentar

Navn:
E-mail:
Website:
Husk mig

Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon Tak til MotherApp for applikationerne Download den gratis SMM App fra iTunes Download den gratis SMM App fra androidzoom
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.