SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Derfor dør Facebook

Derfor dør Facebook

Facebooks værdier er i modstrid med de kapitaliseringsmodeller der anvendes. Facebooks værdi ligger i at være et socialt netværk med over 1 milliard brugere. Forretningsmodellerne bygger på at udnytte data om brugerne til annoncering.

Uhyggelig Zombie annoncering på Facebook
Screen shots fra Facebook annoncering, rettere sagt, en efterlysning af en dødfødt. Turde næsten ikke klikke på linket...
Markedsføring i Facebook
Markedsføring i Facebook bliver stadig vigtigere, ikke blot er Facebook det medier vi i gennemsnit bruger mest tid på online, udbredelsen af Facebook er også meget stor i Danmark. Annoncering og Applikationer er to spændende metoder til at markedsføre sig på Facebook, men den mest spændende metode er ved at deltage i fællesskabet på Facebook, ved at være entusiastisk med sin Facebook side og ved at engagere sig og dermed få brugerne til også at engagere sig.
Muligheder for markedsføring på Facebook
Det eneste det kræver at lave markedsføring på Facebook er engagement, ærlighed og personlighed. Første skridt er altid at lave en målsætning hvor også tidsforbrug indgår, sådan at målsætningen ikke bare er mulig men også realistisk. I første omgang kan du dog nøjes med at læse om mulighederne for markedsføring på Facebook.
Data mining med Facebook apps
En Facebook applikation kan have mange formål, et af dem er at indsamle data om brugerne. Facebook applikationen kan med brugerens tilladelse hente data som bliver analyseret og brugt i online markedsføring.
Skab værdi med Social Marketing
Brugen af markedsføring via Facebook har primært karakter af at gøre forretningen mere social, Facebook er en kommunikationskanal og et værktøj til opbyggelse af loyalitet og communityfølelser.
Sådan får du en spændende Facebookside
Ok, titlen kunne også være "Hvordan får jeg en spændende Facebook firmaside?". Anyway, jeg har rodet lidt med at gøre min Facebook firmaside mere spændende og supplementer til, og konstruktiv kritik af de features jeg er kommet op med, modtages med tak!
Succes med sociale medier
For en virksomhed må succeskriteriet for deltagelse på sociale medier være at der tjenes penge eller at der spares penge. Immaterielle værdier som flere besøgende på websitet eller positiv omtale på Facebook er fint og kan godt være et mål i sig selv, men hvis der ikke er positivt ROI, er der ikke tale om en forretningsmæssig succes.
Timing i social media marketing
Timing er et kardinalpunkt i social media marketing. Dine meddelelser skal ud til de rigtige mennesker på det rigtige tidpunkt.
iPhone Apps til social media og kommunikation
Med applikationer til iPhone kan man kommunikere med mail, IM og SMS, man kan følge med på Twitter og Facebook, browse internettet og hente og gemme filer på computeren derhjemme. Læs her hvilke iPhone applikationer jeg skal have installeret når vidunderet ankommer fra 3.

1 | 2 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.