SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Twitter søgning Danmark
ReSearch.ly Twitter søgning i Danmark
 

Twitter monitorering og research

 
ReSearch.ly er en ny service fra PeopleBrowsr som giver mulighed for helt nye søgninger på Twitter og, som de selv siger, at finde den ene procent af Twitterbrugere som er interessante. Har faktisk, på under en halv time fundet adskillige folk at følge indenfor både sociale medier og SEO.
 
ReSearch.ly tilbyder sentiment analyse som nok skal tages med et gran salt, ligesom andre services som socialmention og grader, men alligevel.
 
Twitter er en kilde til information og hellere følge en for mange end en for lidt, ReSearch.ly giver en enestående mulighed for at finde interessante Twittere i Danmark og det er jo her det sociale fællesskab for alvor bliver interessant, da jeg ikke har råd til at fare verden rundt.
 
Man får 7 dage gratis trial og jeg kan kun opfordre til at benytte chancen. Har tidligere testet PeoplesBrowsr og fundet den interessant, men dette nye tiltag er for godt. Læs mere om ReSearch.ly på Mashable.
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.