SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
HootSuite Pro
TweetDeck har været mit foretrukne værktøj til håndtering af mine konti på sociale medier, det er det ikke længere. HootSuite Pro til $5.99 pr. måned er suveren når det handler om at håndtere en profil på tværs af sociale medier. Mit HootSuite Dashboard dækker LinkedIn, Twitter, SMM Blog, SMM Facebook Page og diverse søgninger på trends indenfor digital marketing.
Overvågning af sociale medier

Fullrate gør det, Danske Bank gør det og Telenor gør det, overvåger Facebook for at finde ud af hvad folk siger om dem. Det er en helt naturlig reaktion fra disse virksomheders side og formålet kan bl.a. være reputation management, support og meget andet. I mindre skala kan du også iværksætte en overvågning af sociale medier så du kan se hvad folk siger om dig og dine produkter, læs mere her.

Twitter søgning Danmark
Wow, har nu siddet og leget med ReSearch.ly en halv times tid og er totalt solgt, eneste hurdle er at den koster $99 pr. måned (7 dages gratis trial). Jeg har ventet og ventet på at Twitter skulle gøre det muligt at lave lokale søgninger i Danmark, og her er de.
Sentiment analyse

Når et brand eller navn bliver nævt på Facebook eller Twitter, når en webside ligger øverst i Googles søgeresultater ved søgning på et brand eller navn, eller når et brand eller navn nævnes på blogs eller fora, så er sentiment analyse nødvendig for at vurdere om disse nævnelser er positive, negative eller neutrale.

Data mining med Facebook apps
En Facebook applikation kan have mange formål, et af dem er at indsamle data om brugerne. Facebook applikationen kan med brugerens tilladelse hente data som bliver analyseret og brugt i online markedsføring.
Måling af synlighed i søgemaskiner

Benchmarking og målinger af effekt er nødvendigt for at opnå synlighed på nettet, jeg vil i denne post fokusere på måling af SEO effekt og, selvom der er lidt reklame indblandet, diskutere absolut måling og relativ måling. 

Digital tilstedeværelse og evigt liv på YouTube
Digital tilstedeværelse er det begreb som bedst dækker det der sker når man går online og sætter sine fodspor. En "visitkort" hjemmeside er en (om end noget fraværende) måde at være digitalt tilstede, en blog, en Facebook profil, m.v. er andre måder at være tilstede på. Digital tilstedeværelse er også karakteriseret af, at Internettet aldrig glemmer, "What happens in Las Vegas, stays on YouTube" som Erik Qualman siger.
Brug måling og analyse til at blive bedre
Ved hjælp af "videnskabelige" metoder kan man måle effekten af forskellige tiltag indenfor markedsføring på sociale medier. Statistikker, trends og værdier kan analyseres og resultaterne kan bruges når du skal forbedre din indsats på både dit website og din tilstedeværelse på sociale medier.
Google Killer eller Killer Google?
Det semantiske web, linked data, og structured data. Alle tre begreber indgår i diverse forudsigelser af hvor vi vil se de største fremskridt og den største relative udbredelse af teknologier på internettet i 2010. Det gør real time search også men det er en anden historie (måske).
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.