SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Optimize af Lee Odden

Optimize af Lee Odden


Integrering af SEO, sociale medier og content marketing


Lee Odden har været med på den store scene som taler på de store internationale Search and Social marketing konferencer i mange år, han driver bloggen toprankblog.com, som jeg varmt kan anbefale at følge.

"Optimize", er den nye bog fra Lee Odden. I bogen gennemgår forfatteren hele processen fra planlægning, målsætning, indhentning af informationer og opsætning af en strategi, over implementering, metoder og promovering til måling af resultater og finpudsning af kampagnen.

Grundige og praktiske metoder


Bogen gennemgår i detaljer de mange processer og har gode eksempler på cases og illustrative historier til underbygning af pointerne i de forskellige afsnit. Lee Oddens metoder bygger i høj grad på videnskab, altså keywordanalyse som basis for skrivning af artikler, opbygning af arketypiske kunder, personas, og gennemtænkte og afprøvede metoder til at benchmarke vigtige punkter, måle effekten af forskellige tiltag og ikke mindst hvordan man kan skalere og optimere sine anstrengelser for at opnå størst mulig effekt.

Jeg har været så heldig både at høre og møde Lee Odden på SES London 2011 og 2012, og er meget enig i at vi i online marketing, er nød til at integrere alle vores marketingtiltag, faktisk har jeg længe talt om en digital tilstedeværelse, som netop kommer til udtryk gennem denne integration af indhold (tekst, video, billeder, osv.), SEO og sociale medier.

Google er stadig den største leverandør af relevant trafik, og "Optimize" har også stor fokus på SEO, men SEO kan i dag ikke stå alene, de sociale medier som Facebook, Twitter og YouTube spiller en meget stor rolle for søgemaskinerne, som jo forsøger at vurdere indholdets kvalitet, tilgængeligheden og ikke mindst den måde og det omfang en artikel eller video spredes på i de sociale medier.

Anbefaling"Optimize" er absolut en bog jeg vil anbefale og når du læser den, så husk at tage noter (med sidetal), der er rigtig mange perler at finde. En ting som er interessant er også hvordan Lee Oddens Top Rank Marketing, benytter automatisering af visse processer, og også hvilke programmer der benyttes. Køb bogen så du har noget til de små grå i ferien.

Lee Odden på Twitter: @leeodden

Top Rank Blog: www.toprankblog.com

Kommentarer

Kommentar af Lee Odden 06-07-2012 23:13:50
Tak for at gøre bogen gennemgår Peter :)
Kommentar af Lars Bo Thomsen 07-07-2012 12:03:12
Jeg håber, at Optimize lever op til de forventninger, som du har givet mig. Den er hermed bestilt :-)!
Kommentar af Henrik Bondtofte 07-07-2012 17:31:26
Tak for anbefalingen, den er netop bestilt på Amazons Kindle store!
Kommentar af Ulstrup 08-10-2012 12:18:26
@ Lee - You're welcome, tak for kommentaren ;)

@ Lars & Henrik - Håber i er lige så begejsrede som jeg er, bogen er super fed som overbliksbog og har også en del gode konkrete tips.
Tak for kommentarer!

Tilføj kommentar

Navn:
E-mail:
Website:
Husk mig

Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.