SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
41 iPhone Apps - Anmeldelser og Anbefalinger

41 iPhone Apps - Anmeldelser og Anbefalinger

 
Købte min iPhone i september 2009 og det er det fedeste stykke værktøj / legetøj jeg har købt i mange år. I disse dage er der totalt hype omkring Apples nye vidunder iPad, men som det bliver fremhævet af kritikere og anmeldere, iPad bliver først en succes når der er content til den. Content er der tilgengæld til iPhone, ikke mindst via de ca. 90.000 applikationer som allerede er lavet. Uden applikationer ville en iPhone bare være en mobil med kamera.
 
Star Walk iPhone App
 
Jeg har købt og hentet en lang række iPhone apps og håber at nedenstående gennemgang kan give info og inspiration til din egen brug af iPhone og applikationer. Alle applikationer kan købes eller hentes gratis i Apples iPhone App Store. Det er ikke lykkedes at finde hjemmesiden for alle apps, men de fleste er der og links i applikationstitlen går til udviklerens hjemmeside.
 

Apps til iPhone

Fungerer nogenlunde ligesom App Store, men mens App Store i Danmark kun viser de applikationer som er tilgængelige på det danske marked, viser AppVee alle applikationer og det er også mit indtryk at AppVee er hurtigere til at vise nye applikationer. AppVee viser, de nyeste, alle, eller top 20 og applikationerne kan findes enten gennem det emneopdelte katalog eller ved søgning.
 
WiFiFoFum
Finder trådløse netværk i nærheden. WiFiFoFum finder flere netværk end den indbyggede netværksfinder, men desværre er signalet ofte dårligt på disse ekstra netværk.
 

Sociale tjenester

 
Facebook applikationen bruger jeg dagligt. Jeg har 4 FB profiler og eneste klagepunkt er at der skal logges ind og ud hver gang jeg skifter profil. Derudover er det en super applikation og den Facebook Twitter App jeg vil anbefale.
 
Linked in
Fin applikation til at holde sig opdateret med sin Linked in profil, god applikation som kan anbefales.
 
TweetDeck
Husker at jeg ikke var tilfreds med TweetDeck til iPhone, så jeg brugte den ikke meget.
 
Twitterriffic
Twitterriffic er en fin Twitter app og det er kun fordi jeg synes at Tweetie er et lille hak bedre at jeg ikke bruger Twitterriffic.
 
Tweetie 2.0
Super fin Twitter app til iPhone, let at bruge, giver god oversigt og virker upåklageligt. Kan desværre ikke finde hjemmesiden, men det er efter min mening den bedste Twitter applikation til iPhone.
 
Tweet 360
Viser Tweets men det mest spændende er at den også viser hvor dine twitter venner befinder sig hvis de er i nærheden, som augmented reality. Har ikke brugt den endnu, men tjek deres hjemmeside og lær mere, ser rigtig spændende ud.
 

Browsere

 
Multitouch
Multitouch er en udmærket full screen browser, man skal lige lære kommandoerne som: tryk på skærmen med tre fingre frembringer søgefelt, o.s.v. Bruger sjældent applikationen, men er sikker på at jeg, hvis jeg tog mig lidt sammen og lærte kommandoerne, ville bruge Multitouch frem for Safari.
 

Kommunikationsværktøjer

 
Skype
Må indrømme at jeg ikke kan huske at have brugt Skype til samtaler, Skype virker ikke over 3G, men kræver Wi-Fi, og så kan man jo lige så godt benytte den bærbare, vil dog have det testet og mon ikke også det kommer med 3G understøttelse på et tidspunkt.
 
Beejive IM
ICQ og Windows Live Messenger kan sættes op og fungerer upåklageligt i Beejive IM. Kan varmt anbefales og jeg benytter det selv ofte. Der kan så vidt jeg ved opsættes flere kommunikationstjenester.
 
Waveboard
Ligesom med Google Wave, har jeg ikke brugt denne applikation ret meget, det kommer vel når jeg finder ud af hvordan man bruger Wave til noget fornuftigt. Læs mere om Google Wave
 

Arbejdsredskaber

 
Quickoffice
Giver mulighed for at editere Word og Excel filer. Quickoffice giver også mulighed for at dele dokumenter, men mine tykke fingre har afholdt mig fra at bruge applikationen, så er et keyboard bedre.
 
Dropbox
Nok den applikation jeg bruger allermest, den gratis version indeholder 2Gb plads på en server, data sendes krypteret og jeg kan dele filer mellem iPhone, Arbejds PC og privat labtop, det er fedt. Brug dette link til at hente Dropbox, så får vi begge 250Mb ekstra plads gratis.
 

SEO og analyser

 
SEO Automatic
Applikationen kan ikke stå alene, men den kan være med til at påpege standard SEO afvigelser som f.eks. manglende ALT tekst o. lign.
 
Analytics App
En rigtig god applikation til at tjekke Analytics, overskueligt og intuitivt og sjovt lige at kunne tjekke stats i toget eller på gaden. Den bedste Analytics applikation jeg er stødt på.
 
Analytics
Analytics er egentlig ok, men jeg kan bedre li' måden Analytics App virker på.
 
SenseEarn
Tjek Adsense statistikker via din iPhone. God og stabil applikation som kan anbefales.
 

RSS Readers

 
Free Rss
Blev hurtigt kasseret, bl.a. p.g.a. at man ikke kan markere posts som ulæste, men husker ikke præcist hvorfor.
 
Feeds
Blev hurtigt kasseret, bl.a. p.g.a. at man ikke kan markere posts som ulæste, men husker ikke præcist hvorfor.Google
 
Google Reader for iPhone er den RSS reader jeg har været mest tilfreds med. På nette bruger jeg Bloglines, men har ikke kunne finde en Bloglines applikation til iPhone. Google Reader fungerer udmærket og jeg er egentlig godt tilfreds.
 
Mobile RSS
Blev hurtigt kasseret, bl.a. p.g.a. at man ikke kan markere posts som ulæste, men husker ikke præcist hvorfor. Google har gang i et Mobile-RSS projekt, men det er ikke det samme.
 

Fakta og kort

 
Google Earth
Er lidt af en kort freak, elsker atlas og kort og det bliver ikke meget bedre end Google Earth.
 
iWiki
Wikipedia for iPhone, et rigtig godt opslagsværk og det er ikke så dumt altid at have et leksikon ved hånden.
 
FBI World Facts
Bruger sjældent denne applikation, men når jeg har brugt den har jeg været glad for den. FBI World Facts indeholder voldsomt mange informationer om samtlige lande på Jorden. Indbyggertal, styreform, religion, eksportvarer og alt muligt andet, den er gratis og god at have.
 
Star Walk
En super spændende applikation hvis du vil se på stjerner og lære astronomi, viser stjernehimlen (også når det er overskyet), zoom ind på en stjerne/planet og få masser af informationer. Opdateres hele tiden, absolut anbefalelsesværdig!
 
Wolfram Alpha
Koster normalt $50 men var på tilbud til $25 mellem jul og nytår, jeg slog til men har desværre ikke rigtig brug for Wolfram Alpha, som siges at have mere regnekraft og flere funktioner end Texas TI 89. Læs mere om Wolfram Alpha her.
 
Convert
Omregner let og elegant mellem rigtig mange enheder, celcius til Farenheit, cm til tommer, o.s.v. Min foretrukne omregner.
 
Layar
Augmented Reality som har sine begrænsninger i Danmark, men i øvrigt er helt vildt sejt, læs en tidligere anmeldelse af Layar AR.
 
AppBox Pro
Bruger den sjældent, men det er en slags Schweitzer kniv for iPhone, på startsiden får du et hurtigt overblik over batteri og hukommelse og så ligger der ellers en masse små applikationer til stort set ethvert formål, af disse bruger jeg mest omregnere og her foretrækker jeg Convert.
 
Nasa
Bare så jeg kan følge med i rumrejserne og se fede billeder.
 
Ordbog
Gyldendals store dansk/engelsk ordbog er lækker at have ved hånden. Er så heldig at jeg har fået et gratis eksemplar og bruger ofte denne omfattende, opdaterede og intuitive ordbog.
 
Tripit
Har ikke været ude og rejse fornyligt, så applikationen er ikke afprøvet, har dog læst fine anmeldelser og vil tjekke den på den næste rejse.
 
iBiffen
Filmanmeldelser, spilletider og biografer, let at bruge og så vidt jeg har oplevet det, altid opdateret.
 

Grafik og foto

 
Filter FX
En lille applikation som lægger forskellige effekter på dine fotos, meget sjov men sjældent benyttet applikation.
 
Face Melter
Rent sjov og tidsfordriv, træk ansigter skæve, sjove, grimme eller hvad du nu vil.
 
PS Mobile
Adobe Photoshop til iPhone, ser rigtig fedt ud, bruger hellere Photoshop på min PC, men en god gratis applikation til foto og grafikbehandling.
 
Twitpic
Bruges til at lagre og vise billeder.
 
Brushes
En rigtig god lille pakke med lærred, pensler og farver. Den 72 årige og meget anerkendte britiske maler David Hockney benytter dette program til at lave små billeder, det koster 30 kr. men kan du li' at male er det alle pengene værd.
 

Musik

 
WunderRadio
38.000 radiostationer, heriblandt P1. Gem favoritter og fin radio lydkvalitet, kan absolut anbefales som radio til iPhone.
 
Shazam
Er en fin applikation som kan genkende musik og fortælle hvem der spiller hvad, hold din iPhone hen foran højttaleren i ca. 30 sek. så har du kunstner og komponist.
 
Relaterede artikler på smm.dk:
 

Kommentarer

Kommentar af Potter 28-01-2010 20:36:38
Jeg elsker linksamling og anmeldelser. Så tak for det. Og når nu iPadden er så mangelfuld, så bliver min iPhone stadig min foretrukne dims.

Takker.

Potter
Kommentar af Lars Bachmann 28-01-2010 20:38:06
Hej Peter
Fint med en god liste med Apps. Det giver inspiration til selv at finde nye og spændende ting til iPhonen. Måske man selv skulle lave en App liste baseret på dem jeg selv har og bruger.
Kommentar af Ulstrup 28-01-2010 20:44:39
Lav endelig jeres egne lister og smid en kommentar med link til siden her, nogle apps er bare så fede at man næsten ikke kan leve uden ;)
Kommentar af Mads Bjerre 28-01-2010 20:56:59
Rigtig god liste. Er enig i det meste, og især DropBox er et genialt program. Har brugt det lige siden jeg fik min Iphone.

Jeg vil gerne byde ind med reviews af et par apps, som jeg har haft stor glæde af.

eBuddy:
Samler alle dine im programmer i et program. Jeg bruger det til msn og facebook chat. Dette program kører upåklageligt, og er tilmed gratis, hvis man kan holde ud at se på et par enkelte reklamer.

TextTV:
Tror mest det er gamle vaner, men der er nu ikke noget bedre end side 201 og 202 på TV2s tekst tv :)

MyPhone+:
Synkronisere dine facebook venner med din telefonbog. Lige til og enkelt. Især fordi dine facebook venners profil billeder bliver kopieret over i din telefonbog.

Genius:
Der findes en del forskellige programmer til at tage billeder med. Genius er det bedste jeg er stødt på. Har dog ikke brugt det meget, da kameraet i en Iphone ikke er noget at råbe hurra for.

Rejseplanen:
Dette program har fået blandede reviews. Jeg er stor fan af det, da det kan skaffe dig fra a til b via bus, tog, metro etc. Mit program har aldrig crashet og kan finde busruter i selv de mindste flækker.

iFitness:
Lækkert program med videoer af hundrede vis af fitnessøvelser. Jeg er selv fitness instruktør og synes at øvelserne udføres meget flot. Man kan tilmed selv sammensætte et træningsprogram.

PaperToss:
I og for sig et hjernedødt spil, hvor man skal kaste en papirskugle i "skralderen". Meeeen det er en tidssluger, og faktisk ret sjovt.

DoodleJump:
Måske det mest populære spil. Ganske underholdende og omend endnu mere "tidsslugende" end PaperToss.

Håber det kunne bruges :)
Kommentar af Ulstrup 28-01-2010 21:03:43
Mads, tak for din liste, det er super med flere anmeldelser af iPhone apps, det kan absolut bruges!
Kommentar af Frank Alling 29-01-2010 15:56:30
Super fedt, god inspiration.

Jeg vil gerne give mit besyv med:

Ontv:
Fed oversigt over de tv kanaler du ønsker. De har vist ALLE kanaler.

Shazam:
Fed App. se ovenfor.

Orb live:
Kster vist 59 kr. Men fed hvis man har orb på hjemmepc, så har man adgang til foto, film, musik og dokumenter overtalt.

Matching Zoo:
Sjovt spil for datteren

Ihorn:
Et must. Nytteløst, gratis, men cool app

Taxifind:
Finder en taxi baseret på gps position

Filmtrailer:
De nyeste i danske biografer

Avatar:
Koster 42 kr men et HERRE fedt spil

Labyrinth 3d:
Gratis. Monster sjov og nostalgi så det basker (hvis man som jeg er over 40 :-)

Gym babes:
Puha hun er lækker når hun løber :-)

Trails:
Kortlægger din gå/cykle tur. Kan eksporteres, og ganske sjovt at bruge.

USA free:
Info og quiz om USA. Lærerigt og sjovt. Vidste ikke at jeg vidste så meget om amerikansk historie :-)

Håber i kan bruge mine input

Frank
Kommentar af Ulstrup 29-01-2010 16:39:57
Fedt Frank, tak for deling af cool iPhone apps!
Kommentar af Lars Pedersen 31-01-2010 23:58:54
Du skriver du har fået en gratis version af den store ordbog fra Gyldendal? Hvor kan man hente den henne? Kan kun se den store i Appstore til 199?
Kommentar af Ulstrup 01-02-2010 7:56:23
Gyldendals store har jeg fået af en af mine venner, som har været med til at lave design til applikationen, så ja, jeg har været heldig, da den ellers koster 199,-
Kommentar af Frank 02-02-2010 10:30:10
Det kunne godt være man skulle til og købe sig dette legetøj istedet for htc. Havde ellers besluttet mig for at købe htc hd2, men det er nu nogle fede apps man kan opsætte på iphonen. Måske man skulle vente til 4gs modellen.
Fed ide ellers, med en linksamling plus anmeldelse af de forskellige apps. Tak for det

Frank
Kommentar af Ulstrup 02-02-2010 11:42:55
Jeg kender ikke htc, men har ikke et øjeblik fortrudt at jeg købte en iPhone, har hele verden i lommen og kan slå den fra når jeg vil ;)

Selv tak, og tak for dit bidrag Frank!
Kommentar af Ulstrup 05-02-2010 16:00:31
Er begyndt at bruge applikationen Brushes til terapi, det er afstressende at lege med streger og farver og programmet har mange gode finesser som lag (layers) m.v.

Se et eksempel på min kunst her: http://www.flickr.com/photos/40452053@N03/4331935135/in/set-72157623232781875/
Kommentar af Nikolaj Bomann Mertz 24-02-2010 23:38:37
Jeg kan mærke at jeg snart skal have mig en iPhone! Har efterhånden kun hørt gode ting om den, ved godt at det ikke er det helt rigtige forum, men er der nogle negative ting ved den?
Kommentar af Ulstrup 25-02-2010 11:36:57
Nikolaj, som telefon er den gennemsnitlig, men som legetøj og arbejdsredskab er den fantastisk, ikke minds takket være alle de fede apps. Bare køb den!
Kommentar af Ulstrup 26-02-2010 5:06:56
Har nu fået min egen iPhone app via Motherapp http://motherapp.com/, gå til appstore og søg på smm, så skulle min app gerne dukke op, er det ikke styrende?
Kommentar af Peter Ulstrup Hansen 28-02-2010 19:38:54
Link SMM iPhone App i iTunes: http://itunes.apple.com/us/app/ssm/id350349557?mt=8
Kommentar af Sara Schousen 06-03-2010 00:06:49
Super fedt at du har fået dit eget app. Thumbs up! :)
Kommentar af Ulstrup 08-03-2010 21:10:22
Yes, jeg er også helt vild med den :)
Kommentar af Otto Rasmussen 14-03-2010 17:41:16
God list du har! En god hjælp når man har fået en ny iphone.
Kommentar af Bomann - Curo Media 03-04-2010 00:08:53
Rigtig fed link samling! Meget brugbart til den nye iPhone ;)
Kommentar af julia 07-04-2010 9:27:12
Hej

Gode ideer til apps. Har dog et spørgsmål, jeg har forsøgt at finde en apps der kunne vise ikoner i kalenderen, således at når man ser oversigten var der symboler på datoen og ikke blot en lille prik der incikere at der sker noget den dag. Feks kniv/gaffel for middagsaftale fodbold for træning til sønnen mm.

Mvh Julia
Kommentar af Ulstrup 08-04-2010 14:28:29
@Julia, håber der er andre som kan hjælpe med kalenderen, en super god idé!

@Anders, Har svært ved at se om du bare vil have link juice eller om du også vil reklamere. Det ligner et spændende kursus, men kræver nogle forudsætninger og så koster det 6.495,- + moms, så nogen foræring er der ikke tale om.

Du får lov at beholde dit link denne gang, men næste gang forventer jeg så at din kommentar er uddybende, inspirerende og noget andre kan bruge til noget.
Kommentar af Ulstrup 12-04-2010 16:51:22
@Anders. Du forstår ikke min pointe! Det du skriver i disse kommentarer er ren reklame og link building. Denne blog skal ikke bruges til den slags og jeg er meget fristet til at slette dine indlæg.

Det jeg mener med uddybende og inspirerende er at du skal skrive en fyldestgørenden gennemgang af hvad kurset indeholder, eller en liste over iPhone apps, som denne post jo egentlig handler om, eller noget andet som vi andre kan bruge. Du må gå et andet sted hen at reklamere.

Peter
Kommentar af Anja 21-04-2010 17:51:51
Halløj.

Har bildt mig selv ind at man kan få hele verden til en iphone i applikationer, men synes ikke jeg kan finde det jeg søger. Måske kan i hjælpe mig med mine spørgsmål.
Kan man gå på netbank via iphone?
Kan man lave eller redigere et dokument i word og sende det via email på iphone?
Kan man få en navision applikation til iphone (f.eks. c5)?
Håber nogen kan hjælpe mig.

Mvh. Anja
Kommentar af Peter Ulstrup Hansen 23-04-2010 2:56:39
@Anja

Så vidt jeg ved er det kun Nykredit som har lavet en applikation til netbank, og den er vist ret begrænset.

Quick Office kan redigere dokumenter i Word, men hvordan de så sendes via email har jeg ikke erfaring med.

Kender ikke nogen Navision applikation, det er vel Microsoft du skal tjekke her, men har svært ved at forestille mig en brugbar version til iPhone, man ved dog aldrig hvad de finder på som rent faktisk kan bruges.
Kommentar af Anne 03-05-2010 15:53:23
Jeg har lige købt min iPhone og er super begejstret.
Selvfølgelig tager det mig en krig at skrive en sms i starten, men skidt med det.
Dog.... Jeg savner altså min smiley's dér. Har hørt der findes en app med disse.
Kender I den, og hva' så? Kommer den automatisk på sms'erne eller skal de så skrives i den app?
Undskyld, men jeg er helt grøn :)
Hilsen Anne
Kommentar af Anne 03-05-2010 15:53:24
Jeg har lige købt min iPhone og er super begejstret.
Selvfølgelig tager det mig en krig at skrive en sms i starten, men skidt med det.
Dog.... Jeg savner altså min smiley's dér. Har hørt der findes en app med disse.
Kender I den, og hva' så? Kommer den automatisk på sms'erne eller skal de så skrives i den app?
Undskyld, men jeg er helt grøn :)
Hilsen Anne
Kommentar af Søren 03-05-2010 23:21:23
Hej Anne søg på emoji på app store og bare tag den gratis de er lige gode alle sammen.. Så gør som der står beskrevet i beskrivelsen..

Ja, man kan skrive det direkte i sms'en, men det er kun andre iphone's og iPod touch's som kan fatte smiley'erne, så drop at sende til folk med htc, Nokia, Sony Ericsson og hvad alle de andre end Apple hedder.
Kommentar af Bo 05-05-2010 18:53:58
Hej alle - håber i kan hjælpe. Jeg savner mit GPS program fra min Nokia mobil. Med stemme og vejvisning således jeg kan nøjes med at bruge min Iphone og ikke skal have yderligere gps med i bilen for at finde vej - nogen som kan hjælpe mig ?????
Kommentar af julia 11-05-2010 9:16:53
Hej igen
Jeg har tidligere forsøgt mig med samme spørgsmål. Er der nogen der kender en apps til kalenderen, hvor man kan indsætte symboler for ens aktiviteter i kalenderen, således at der ikke bare er en kedelig ikke-beskrivende prik udfor datoen ?
På forhånd tak.
Mvh Julia
Kommentar af Ulstrup 11-05-2010 18:44:21

@Bo Så vidt jeg ved koster GPS til iPhone omkring 600 kroner og kan hentes i iTunes Store. Ved ikke om Google har noget til Danmark, men der har i hvert fald været en del tale om at der skulle være en applikation til Google Maps med GPS funktion svarende til TomTom eller Garmin.

@Julia Jeg tror ikke du finder en sådan app til iPhone kalenderen, derimod tror jeg godt at du kan finde en mere avanceret kalender app med den ønskede funktion. Har dog ikke nogen forslag, håber at du finder noget, det er jo oplagt at nogen laver en mere avanceret kalender til iPhone.
Kommentar af Troels Moesgaard 19-05-2010 2:31:35
Hejsa allesammen, Jeg vil godt give mit besyv med ang. mine apps.
Jeg er lidt af en filmnørd som mine apps også bærer præg af...

IMDB - Ultimativt den jeg bruger mest. Den er gratis og så har du altid al den information du ønsker omkring film og skuespillere.

Trailers US - En dejlig app, der giver dig muligheden for at se forfilm til de nyeste film i USA.

SoundHound - Er efter min mening bedre end Shazam, ellers det samme...

Livescore - ...hvis man lige skal følge med i fodboldresultaterne :)

Madopskrifter - siger sig selv....

Kogebogen - siger også sig selv...

Jeg har 7 sider med apps, men disser er dem jeg bruger mest...

Kommentar af ulstrup 19-05-2010 10:41:19

@Troels Fedt Troels, og spændende med apps som er målrettet en interesse. 7 sider med apps får man hurtigt samlet med lidt nysgerrighed, og som regel er det alligevel kun et par håndfulde man bruger til dagligt ;)
Kommentar af Claus 24-05-2010 00:01:58
Både min kæreste og jeg har en iPhone. Kunne være super smart hvis vi kunne synkroniserer vores kalendere. Nogen der ved om man kan det?
På forhånd tak. :-)
Kommentar af Peter 24-05-2010 11:54:58
Jeg er selv helt vild med Free RSS Feeds. Specielt fordi den gemmer indlæg, således at man kan læse blogs på flyet og i lignende situationer.
Kommentar af Johnny 24-05-2010 12:54:32
Vedr. kalenderdeling, så opret en fælles google kalender. Den kan synkronisere on the fly mod en Iphone, den kan både du og din kæreste så synce med , Voila !!!.
Du kan tillige synce med hjemme pc'ens kalender.
Kommentar af Henning Jacobsen 05-06-2010 11:03:42
Jeg har tænkt mig at købe en Iphone, men jeg har hørt at der kommer en ny model på market. Er det rigtigt.
Kommentar af Anders Weihrauch 20-08-2010 13:05:03
Hej! Tak for en super artikel! Har dog et spørgsmål - jeg synes AppVee lyder utrolig interessant, men kan ikke få den til at fungere på min Iphone 4 - er der blevet blogget for den i den nye opdatereing eller hvad er problemet? Jeg når lige at komme ind i AppVee, men så springer den ud af app'en igen automatisk...
Kommentar af ulstrup 20-08-2010 13:39:19
Anders, der kan jeg desværre ikke hjælpe, er stadig på 3Gs ;) Måske der er andre som kan hjælpe med at løse problemet?

Henning, undskyld det sene svar, som jo ikke er særligt hjælpsomt eftersom vi alle nu har hørt om iPhone 4.
Kommentar af Ole Gade 24-08-2010 19:23:20
Og så den altoverskyggende "Hvem giver den næste omgang" app :)
http://www.olegade.dk/hvem-giver

Kommentar af ulstrup 24-08-2010 20:26:29

Hehe, Ole
Ja den er uundværlig ;)
Kommentar af Jesper 03-09-2010 15:46:21
Har lige fået min iPhone 4. Simpelt hen genial! - En af de apps jeg bruger meget da jeg pt. er jobsøgende er stepstones job app: http://www.stepstone.dk/iphone
Kommentar af Zakir Naz 13-09-2010 11:13:36
Jeg vil også gerne tilføje et par favoritter til denne liste.

- Insight (37Signal, Basecamp app - projektstyring) Der findes mange, men den her er klart den fedeste.

- Highrise (37Signal's mini CRM - genial App på iPhone såvel som på nettet)

- Omnifocus (Task manager - GTD inspireret)

- ShopShop (Inkøbsliste - simpel og enkel)

- Audible (Lydbøger fra Amazon fra audible.com)

- iMovie (video redigering - kun iPhone 4)

Har også lige fået iPhone 4 - den er for lækker, ingen tvivl! Har ikke haft nogle problemer med dækning eller noget overhovedet.

Kommentar af ulstrup 14-09-2010 22:28:48

Fedt Zakir

Er spændt på at se hvad iPhone 4 kan præstere. Insight vil jeg teste på min 3Gs, lyder spændende.
Kommentar af Hans Hvid 28-11-2010 10:54:22
Hejsa til jer der mangler en gps, prøv at læse om navmii.
Der er mange meninger om den, den koster kr. 30
Jeg har den selv og syntes den er udmærket til den pris
Kommentar af Henrik Sølvsten 30-11-2010 21:34:22
Hej,
Findes en app med danske helligdage, der kan synkroniseres med kalenderen?
Kommentar af Henrik 06-12-2010 20:49:01
Hej
Er der nogen som kender en apps, som man kan bruge som kalender. Savner mulighedheden, for at tilføje et opkald på en bestemt kalenderdag. Så man kan indtaste en påmindelse om at man skal foretage et opkald, også så trykke på telefonummeret direkte fra påmindelsen

Kommentar af Tobias Bay 22-01-2011 18:36:51
Super guide til gode Apps.

Det er ikke altid lige let at finde rundt i, specielt ikke for nye "Apple-folk" som jeg selv - man bliver jo nød til at hoppe med på bølgen på et tidspunkt, så mange tak for hjælpen her i opstartsfasen ;)
Kommentar af Bo Rudgaard 18-03-2011 17:47:42
Hej alle. Tak for alle de gode forslag til apps. Lige et spørgsmål. HTC har en app der hedder nummer uglen som automatisk slår opkald op i de gule sider, hvis ikke nr er på mobil eller er hemmeligt. Kender nogen noget lign. til IpHone ?????
Kommentar af ulstrup 11-04-2011 8:53:03

8 iPhone apps til brug for golfspillere, god gennemgang på Mashable : http://mashable.com/2011/04/09/golf-mobile-apps/
Kommentar af Michael 10-05-2011 17:52:30
Til alle der mangler hjælpe til at finde ud af parkeringszonerne i København, vil jeg anbefale app'en, "Parkering!".

http://itunes.apple.com/dk/app/parkering/id435282853?mt=8
Kommentar af Camilla 02-10-2011 21:44:11
Hejsa.. Tak for gode tips til Iphone.. er lige blevet ejer af en Iphone 4, men leder efter en app, hvor jeg kan finde min eksterne harddisk, som ligger på vores trådløse netværk, så jeg kan overføre filer fra min Iphone direkte til harddisk og omvendt.. kan nogle hjælpe mig med det??
Kommentar af Anders Peter Amsnæs 11-10-2011 21:11:09
Med "Billige Bøger" http://itunes.apple.com/dk/app/id471756812?mt=8 kan du sammenligne pris og leveringstid på bøger blandt danske forhandlere.
Kommentar af Mobileaks 31-10-2011 13:25:00
Hejsa!

Må vi foreslå 'Mobileaks'

Mobileaks er en ganske simpel og helt gratis app, der finder det bedste og billigste mobil-abonnement til dig blandt landets ca. 30 forskellige udbydere.

Mobileaks udregner dit præcise forbrug og giver dig herefter en liste over de bedste og billigste abonnements til forbruget.
Og der er penge at spare for forbrugerne – der kan være stor forskel i prisen på det dyreste og billigste sammenlignelige abonnement selvom, de benytter sig af samme netværk.

App’en kan downloades på Android Market
https://market.android.com/details?id=com.mobileaks

Læs mere om os på
www.mobileaks.org
Kommentar af Lars 05-11-2011 15:45:37
Hentede wunderradio og den virker da fint på iphone4, men hvordan f.... slukker man for den ???
Kommentar af Lars Aabrandt 21-11-2011 17:42:40
Mine mest brugte apps som endnu ikke er nævnt :

DMI byvejret: fin app hvor man kan se det aktuelle vejr nu og frem i tiden.

Navv scandinavien: rigtig go navigations app som dog koster 75 kr. Men den virker super godt og benytter Tom Tom kort.

Trafikken.dk: app hvor man bl.a kan se de opsatte kamera i hele dk og hvor man får meldinger om vejarbejde osv.

Viber: hvis andre har denne app kan man ringe gratis til hinanden.

De andre favoritter er allerede nævnt, så det var lige hvad jeg kunne byde ind med.

Lars

Kommentar af Anita 31-12-2011 12:00:21
Hej.jeg er den lykkelige indehaver af en 4's. Jeg søger 2 app. En der kan lave telefonen lydløs, pånær/undtagen hvis det er min søn der ringer og den anden app er et iPhone alterntiv til nummeruglen. Knuz og godt nytår
Kommentar af Dorthe 02-01-2012 20:13:49
har netop fået købt mig en iphone 4s. Må desværre indrømme jeg er lidt skuffet over den :(
Savner nogle af mine apps, fra min htc legend som jeg havde før. Blandt andet nummeruglen, så i må godt skrive hvis i finder noget som ligner :)
Derudover synes jeg også bare generelt at jeg fandt mange gode apps i android market, og finder knap så mange gode på app store. Derudover er der også mange af de gratis apps i android market, som koster penge i app store.
Savner også mine widgets fra min htc, især at man kunne se hvad der stod i kalenderen uden at man skulle gå ind i den, men også mine andre widgets.

Derudover skal det så også siges, at jeg ellers er meget glad for min iphone, da den er meget hurtigere en htc'en. Og måske finder jeg nogle flere apps, som jeg føler jeg mangler, da jeg ikke har haft den så længe endnu :)
Kommentar af Thomas 16-03-2012 13:38:35
Jeg synes du mangler rigtig mange fede foto apps.

Jeg er selv storforbruger af bl.a.:
- TiltShiftGen
- LensLight
- Instagram
- PhotoShop Express

Jeg har selv lavet et blog indlæg med mine favorit iPhone apps:
http://skarpenyheder.dk/2012/02/21/mine-favorit-iphone-apps/

Mvh
Thomas
Kommentar af Kristian 26-03-2012 3:19:52
Jeg har også netop fået købt mig en iphone 4s. Det eneste som ærger mig er at jeg ikke er hoppet på vognen noget før. Det er død snart at man kan sætte sin iphone op som en personlig hotspot.
Kommentar af StjerneApps 28-03-2012 17:28:52
Der er bestemt nogle gode imellem.

Jeg bruger også de fleste såsom Dropbox og mange af de tekniske apps.
Kommentar af Anders Skov Klausen 05-04-2012 17:15:36
Jeg kan anbefale 'Min hverdag', som netop er udgivet til iPhone på den danske App Store.

Min hverdag' er en simpel og overskuelig lokalitetstjeneste med et klart fokus på din travle hverdag.
Med et enkelt klik findes nærmeste supermarked, spisested, café, bar, togstation, busstop, tankstation, parkeringplads, hæveautomat, apotek eller hospital.

'Min hverdag' benytter sig iøvrigt af data fra 'OpenStreetMap' gennem 'CloudMade', som leverer super gode resultater i DK.

Link: http://itunes.apple.com/dk/app/min-hverdag/id514428241?ls=1&mt=8

Til de hurtige har jeg skrevet 2 koder nedenfor, som kan indløses i App Store / iTunes.

WW3TTFEWYYTF
F36FRH4PJLFL

/Anders
Kommentar af Hej 20-04-2012 18:20:26
Jeg troede at man kan få alt til iPhone hvor finder man sjove apps? :(
Kommentar af Lars Willsen 07-06-2012 15:31:35
Kunne være fedt om du satte ikoner, grafisk illus med i de lister :-)
Kommentar af Søren fra USBshoppen.dk 25-11-2012 00:00:10
Fedt med sådan en liste! Havde en del af dem selv, men også mange nye spændende! Tak :)
Kommentar af Christoffer 27-05-2013 21:50:47
Rigtig god liste, og noget man kan bruge! :-)
Kommentar af Anders Vajhøj 17-06-2013 10:48:33
SUPER fed liste.
TIl rasmus holdt, så har jeg fuldstændig samme holdning som dig, jeg synes at det er forrykt så mange fejl der var i apples nye kort.

Jeg bruger også google maps, synes det køre godt.
Kommentar af Jon Kristiansen 17-06-2013 10:51:52
Jeg brugte FBI World Facts til min hovedopgave som finansøkonom. Det gav nogle gode nøgletal til min opgave :)
Kommentar af Rene Pedersen 20-08-2013 11:23:26
Google Maps er klart bedre end Apples egen kort-app. Den svigtede fælt, på trods af de havde opkøbt et utal af firmaer op til for, at gøre app'en bedre. Blev godt nok skuffet da jeg prøvede den efter opdateringen!

Ellers en fin liste, med en masse gode apps, tror jeg prøver kræfter med dem i eftermiddag :-)
Kommentar af bra tape 06-03-2015 9:46:09
I would like to say that this blog really convinced me to do it! Thanks, very good post.

Tilføj kommentar

Navn:
E-mail:
Website:
Husk mig

Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.