SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Årets 10 bedste artikler på SMM
Min blog smm.dk åbnede dørene den 9. April 2009. Gennem disse godt 9 måneder af 2009 har jeg haft stor fornøjelse af at skrive artikler om sociale medier, nogle om software og gode programmer, andre genfortællinger af andres artikler som jeg synes er for gode til ikke at dele ud af og endelig artikler som er udsprunget af egne erfaringer og en indædt passion. Det er de 10 bedste af sidstnævnte kategori som nævnes nedenfor. God fornøjelse!
Tweetup København 2010 #TuKbh2010
Danmark er et lille område, derfor skal der nok udsendes et forvarsel om en kommende tweetup i København, planen er at den kommer til foråret, følg med under #TuKbh2010
Tak til mine Twitter venner, Tweetup 2010?
Selvom jeg ikke selv holder jul er det alligevel tiden hvor man siger tak og det kan man godt gøre uden at tro på gud og kirken. Jeg har meget at sige tak for og mange at sige tak til, og denne post fik skabt en lang liste af gode folk fra Danmark, som jeg følger på Twitter. Hvor kunne det være interessant at møde jer i virkeligheden.
Anmeldelse: Twitterville af Shel Israel
Twitterville er en facinerende bog, som dog mister fokus og moment undervejs. Bogen lægger i de første mange afsnit vægt på hvordan Twitter kan bruges i forretning, hvordan Twitter har været med til at forandre tankegangen hos mange virksomheder og hvordan Twitter er et ekseptionelt kommunikationsværktøj.
Bøger om social media
Har lige modtaget en dejlig pakke fra Amazon med bøger om sociale medier, bøger jeg vil læse i julen, så der er dømt læseferie i år.
Succes med sociale medier
For en virksomhed må succeskriteriet for deltagelse på sociale medier være at der tjenes penge eller at der spares penge. Immaterielle værdier som flere besøgende på websitet eller positiv omtale på Facebook er fint og kan godt være et mål i sig selv, men hvis der ikke er positivt ROI, er der ikke tale om en forretningsmæssig succes.
Mark Up Language Optimization Part 2
The outset is: Does code validation and markup language optimization help in SEO, I was skeptical and made this impossible experiment.
Brug af sociale medier i e-handel
Sociale medier kan være med til at øge salget gennem større genkendelighed og øget tillid blandt brugerne. Sociale medier giver webshop ejere mulighed for at komme i dialog med kunderne.
Danske Blogs om Online Marketing
Der findes masser af rigtig gode danske blogs om online markedsføring, sociale medier og kommunikation. Listen der har indeholdt link til mere end 75 danske blogs, er nu reduceret, men du kan stadig tilmelde din blog.
Kontekst og sociale medier
På samme måde som der er regler for høflig kommunikation i Folketinget, er der også regler for kommunikation på sociale medier, og kommunikation er hele omdrejningspunktet på sociale medier.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.