SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Få brugerne til at elske dine annoncer
Kontekst, omstændigheder, sammenhæng eller hvad det nu kaldes, er både det vigtigste og det mest oversete element i social media og online markedsføring. Konteksten bestemmer hvordan et budskab ses og læses.
Twitter - Fra Engelsk til Dansk
Tilbage i foråret 2009 var Twitter i min verden et engelsktalende fænomen men månederne er gået og Twitter er for alvor blevet en del af min dansktalende verden.
Tweetup på Hard Rock Café
Har lavet en aftale med Hard Rock Café, Kbh om at vi er velkomne lørdag den 27. februar 2010 til årets første tweetup.
Sådan får du en spændende Facebookside
Ok, titlen kunne også være "Hvordan får jeg en spændende Facebook firmaside?". Anyway, jeg har rodet lidt med at gøre min Facebook firmaside mere spændende og supplementer til, og konstruktiv kritik af de features jeg er kommet op med, modtages med tak!
Spam paranoia hindrer kontakt
Ved en gennemgang af rigtig mange danske websites hvoraf de fleste er firmawebsites for SEO, SMM og SEM virksomheder (altså virksomheder som beskæftiger sig med kommunikation), undrer det mig at der på mange af disse ikke er en email adresse hvor man kan kontakte virksomheden.
Google Killer eller Killer Google?
Det semantiske web, linked data, og structured data. Alle tre begreber indgår i diverse forudsigelser af hvor vi vil se de største fremskridt og den største relative udbredelse af teknologier på internettet i 2010. Det gør real time search også men det er en anden historie (måske).
The Social Media Marketing Book
Både bogens titel og de rosende ord fra Guy Kawasaki, Chris Brogan og Brian Solis lægger op til at her har vi bogen om social media marketing. Desværre må det konstateres at bogen er rigtig god som en introduktion til smm, men ikke bidrager væsentligt til hvordan social media marketing kan udføres i praksis.
Årets 10 bedste artikler på SMM
Min blog smm.dk åbnede dørene den 9. April 2009. Gennem disse godt 9 måneder af 2009 har jeg haft stor fornøjelse af at skrive artikler om sociale medier, nogle om software og gode programmer, andre genfortællinger af andres artikler som jeg synes er for gode til ikke at dele ud af og endelig artikler som er udsprunget af egne erfaringer og en indædt passion. Det er de 10 bedste af sidstnævnte kategori som nævnes nedenfor. God fornøjelse!
Tweetup København 2010 #TuKbh2010
Danmark er et lille område, derfor skal der nok udsendes et forvarsel om en kommende tweetup i København, planen er at den kommer til foråret, følg med under #TuKbh2010
Tak til mine Twitter venner, Tweetup 2010?
Selvom jeg ikke selv holder jul er det alligevel tiden hvor man siger tak og det kan man godt gøre uden at tro på gud og kirken. Jeg har meget at sige tak for og mange at sige tak til, og denne post fik skabt en lang liste af gode folk fra Danmark, som jeg følger på Twitter. Hvor kunne det være interessant at møde jer i virkeligheden.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon Tak til MotherApp for applikationerne Download den gratis SMM App fra iTunes Download den gratis SMM App fra androidzoom
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.