SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
#TuKbh2 - Online Marketing Tweetup, Kbh.
Vi var kun 4 (5) til online marketing tweetup #TuKbh2010, men hvad vi ikke fik i kvantitet fik vi i kvalitet. Det var en stor og meget inspirende dag med input fra alle kanter.
Social media lyttestationen Social Mention
Der har været talt meget om brand- og reputation management i forhold til søgemaskinerne. Ud over at overvåge dit navn, firma eller prodkukt kan du også følge keywords samt hente en masse informationer gratis med Social Mention.
41 iPhone Apps - Anmeldelser og Anbefalinger
Købte min iPhone i september 2009 og det er det fedeste stykke værktøj / legetøj jeg har købt i mange år. Indhold og muligheder er der til overflod, til iPhone, ikke mindst via de ca. 90.000 iPhone apps, som allerede er lavet.
Få brugerne til at elske dine annoncer
Kontekst, omstændigheder, sammenhæng eller hvad det nu kaldes, er både det vigtigste og det mest oversete element i social media og online markedsføring. Konteksten bestemmer hvordan et budskab ses og læses.
Twitter - Fra Engelsk til Dansk
Tilbage i foråret 2009 var Twitter i min verden et engelsktalende fænomen men månederne er gået og Twitter er for alvor blevet en del af min dansktalende verden.
Tweetup på Hard Rock Café
Har lavet en aftale med Hard Rock Café, Kbh om at vi er velkomne lørdag den 27. februar 2010 til årets første tweetup.
Sådan får du en spændende Facebookside
Ok, titlen kunne også være "Hvordan får jeg en spændende Facebook firmaside?". Anyway, jeg har rodet lidt med at gøre min Facebook firmaside mere spændende og supplementer til, og konstruktiv kritik af de features jeg er kommet op med, modtages med tak!
Spam paranoia hindrer kontakt
Ved en gennemgang af rigtig mange danske websites hvoraf de fleste er firmawebsites for SEO, SMM og SEM virksomheder (altså virksomheder som beskæftiger sig med kommunikation), undrer det mig at der på mange af disse ikke er en email adresse hvor man kan kontakte virksomheden.
Google Killer eller Killer Google?
Det semantiske web, linked data, og structured data. Alle tre begreber indgår i diverse forudsigelser af hvor vi vil se de største fremskridt og den største relative udbredelse af teknologier på internettet i 2010. Det gør real time search også men det er en anden historie (måske).
The Social Media Marketing Book
Både bogens titel og de rosende ord fra Guy Kawasaki, Chris Brogan og Brian Solis lægger op til at her har vi bogen om social media marketing. Desværre må det konstateres at bogen er rigtig god som en introduktion til smm, men ikke bidrager væsentligt til hvordan social media marketing kan udføres i praksis.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.