SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Twitter, markedsføring og kommunikation
Twitter kan godt bruges i markedsføring, men det er som kommunikationskanal at Twitter for alvor kan spille en rolle. Servicemeddelelser, svar på kritik og ros, forklaringer på spørgsmål fra kunder, o.s.v. er Twitters styrke.
Sådan tjener du penge på Twitter
Der findes i grove træk to overordnede strategier til at tjene penge på Twitter, disse er kort præsenteret nedenfor, hvorefter artiklen går mere i dybden med argumenter for hvorfor du skal vælge den ene strategi frem for den anden.
Marketing - Blog og social media 5

Selve bloggen er ved at være på plads så nu er det tid til at markedsføre den gennem guest blogging, Twitter og andre sociale medier og så skal der selvfølgelig også laves noget SEO.

Online Marketing: Lad bolden gøre arbejdet
Man behøver ikke at have en forkromet strategi, men man skal have nogle indarbejde procedurer, måder at kommunikere på, bevægelsesmønstre og så hele tiden være åben over for forandringer og tingenes måde at udvikle sig på.
Brug måling og analyse til at blive bedre
Ved hjælp af "videnskabelige" metoder kan man måle effekten af forskellige tiltag indenfor markedsføring på sociale medier. Statistikker, trends og værdier kan analyseres og resultaterne kan bruges når du skal forbedre din indsats på både dit website og din tilstedeværelse på sociale medier.
Den ultimative blog - blog og social media 4
Den ultimative blog. Intet mindre kan gøre det. Denne post beskriver konkret opsætning af en WordPress blog med detaljer omkring design, SEO, WordPress plugins, indhold og organisering af indhold, samspil med sociale medier og andre ting som har indflydelse på bloggens formåen.
Vind Kaffe! Blog og social media 3
Hjælp @ulstrup med det nye projekt og få 1 kilo luksus kaffe for din indsats. Crowd sourcing af browserkompatibilitetsproblemer for WordPress med Thesis theme.
Kan man måle ROI på sociale medier?
Som udgangspunkt er det svært at måle ROI på sociale medier, og derfor tilsvarende svært at få budget til at bruge sociale medier i markedsføring af en virksomhed. Dette mener jeg er synd, da de værdier der kan tilføres virksomheden kan være mål i sig selv, mål som lettere og mere effektivt kan nåes ved at bruge sociale medier.
Blog design - Blog og social media 2
Bloggens formål er at skabe kontakt og dialog. Havde den været kommerciel, kan man sige at den skal skabe relevant opmærksomhed omkring produktet "peterulstrup". Læs her hvilke punkter som er med og hvorfor andre ikke er det.
Opsætning af blog og social media profil 1
Dette er den første post i en serie, hvor jeg beskriver hvordan jeg gør med peterulstrup.com som blog og med tilhørende profiler på sociale medier.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.