SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Social Media Strategi
Hvad vil du på sociale medier? Hvem skal lave arbejdet? Hvordan måler du resultaterne? Læs gode bud på svar og lær hvordan du laver en social media strategi.
Digital Marketing Manager
Læs hvorfor jeg synes at digital marketing manager er et drømmejob.
 
Din digitale tilstedeværelse betyder ALT for hvordan dine kunder og besøgende opfatter dig. Har du ressourcerne bør du ansætte en digital marketing manager, ellers må du klare det selv.
Facebook geolocation - giver det mening?
Facebook har netop annonceret at de nu har udviklet et api så Facebook apps kan benytte geo location (GPS). Det giver udvidede muligheder for at annoncere, bedre målretning af annoncer men giver det også mening?
Groundswell og social media strategi
Det handler om mennesker. Groundswell er dig og mig, bloggere, læsere, kommentatorer og alle os som har en mening og giver udtryk for den. Som virksomhed med interesse i markedsføring skal du have et mål, du skal have et klart defineret formål med at være tilstede på sociale medier og du skal være klar over at det også har konsekvenser.
Digital tilstedeværelse og evigt liv på YouTube
Digital tilstedeværelse er det begreb som bedst dækker det der sker når man går online og sætter sine fodspor. En "visitkort" hjemmeside er en (om end noget fraværende) måde at være digitalt tilstede, en blog, en Facebook profil, m.v. er andre måder at være tilstede på. Digital tilstedeværelse er også karakteriseret af, at Internettet aldrig glemmer, "What happens in Las Vegas, stays on YouTube" som Erik Qualman siger.
Google Chrome Kontrolpanel
Kontrolpanelet er ikke Chrome i sig selv, men 10 faner med hvert sit indhold, faner som loades hver gang jeg åbner Chrome. Kontrolpanelet er opsat for 1 website og 1 social konto (Twitter, Linkedin, Facebook)
 
Led ikke efter Chuck Norris...
På sociale medier er alle Chuck Norris, så skal du have gode relationer på sociale medier er det nok bedst at være flink og ikke presse for meget på...
 
Markedsføring på sociale medier giver ikke mening, deltagerne er ikke købere og sælgere, deltagerne er mennesker som opbygger relationer som bygger på f.eks. arbejde, interesse. sport, hobby eller familie.
Twitter taknemmelighed og promovering
Hvornår skal man udtrykke sin taknemmelighed på Twitter og hvordan gøres det bedst? Jeg har forsøgt med forskellige "strategier" men er stadig i syv sind angående dette emne. Jeg vil jo gerne udtrykke min taknemmelighed og glæde over at være blevet retweetet, at en blogpost er blevet tweetet, o.s.v.
Karmastrategi og Motherapp
Motherapp har kvit og frit leveret en iPhone app og en android app. Motherapp har været venlige, fulgt op på ønsker, som at få tilføjet YouTube, og de har behandlet mig som en VIP.
Twitter, markedsføring og kommunikation
Twitter kan godt bruges i markedsføring, men det er som kommunikationskanal at Twitter for alvor kan spille en rolle. Servicemeddelelser, svar på kritik og ros, forklaringer på spørgsmål fra kunder, o.s.v. er Twitters styrke.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.