SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Markedsføring i Facebook
Markedsføring i Facebook bliver stadig vigtigere, ikke blot er Facebook det medier vi i gennemsnit bruger mest tid på online, udbredelsen af Facebook er også meget stor i Danmark. Annoncering og Applikationer er to spændende metoder til at markedsføre sig på Facebook, men den mest spændende metode er ved at deltage i fællesskabet på Facebook, ved at være entusiastisk med sin Facebook side og ved at engagere sig og dermed få brugerne til også at engagere sig.
Markedsføring og digital tilstedeværelse
Social tilstedeværelse og konstruerede sociale personligheder giver mange fordele i online markedsføring, både SEO og SMM får gavn af den synergi der opstår ved at have et holistisk syn på den samlede online markedsføring.
Din favorit social media artikel 2010
Sociale medier og markedsføring har gennemgået en stor udvikling i 2010 og jeg har forsøgt at samle en række af de bedste artikler her. Der er selvfølgelig et par artikler fra smm.dk men også en række andre artikler og links til blogs som har bidraget til at berige os alle i 2010.
Online markedsføring 2011

10 forudsigelser for online markedsføring 2011

 
Online markedsføring 2011: Smartphones, kvalitet og lokation er de overordnede temaer for 2011 som jeg ser det. Lokation vil få større udbredelse i takt med at flere og flere får smartphones, kvalitet i både tekst og kontekst vil blive endnu vigtigere og analyse og konverteringsoptimering vil sammen med reputation management blive mere udbredt, ikke mindst fordi fordelene ved optimering er så åbenlyse. For rigtig mange webshops, blogs og websites vil indsatsen i starten også være meget givtig i forhold til indsatsen, der er tale om såkaldte lavthængende frugter.
 
Twitter søgning Danmark
Wow, har nu siddet og leget med ReSearch.ly en halv times tid og er totalt solgt, eneste hurdle er at den koster $99 pr. måned (7 dages gratis trial). Jeg har ventet og ventet på at Twitter skulle gøre det muligt at lave lokale søgninger i Danmark, og her er de.
Twitter er ikke en markedsføringskanal
Twitter bruges i stigende grad til direkte at markedsføre alt fra produkter til brands, det sker gennem tweets og desværre også retweets af marketingbudskaber, som ikke hører hjemme på Twitter hvis du spørger mig.
NQ: Involvering med sociale medier
Markedsføring i sociale medier
Markedsføring i sociale medier kan bedst betegnes som "ikke-markedsføring". Det handler om at opbygge tillid, tryghed og respekt og det kan, ganske som i det virkelige liv, kun lade sig gøre hvis man opfører sig ordentligt.
Six Pixels of Separation af Mitch Joel
Titlen Six Pixels of Separation er Mitch Joel "digitale oversættelse" af den antagelse at man højst kommer 6 led ud før man møder nogen som kender eller har hørt om en selv. Altså, blandt dine venner, deres venner, etc. ud i 6. led vil der med garanti være en som har hørt om dig eller kender dig. Sådan er det også på sociale medier.
Sociale medier
Sociale medier handler om mennesker. Sociale medier giver mulighed for personlig kommunikation online og sociale medier gør det muligt for alle at dele deres liv med resten af verden. Sociale medier er en del af vores hverdag og denne artikel giver et overblik over hvad sociale medier er. 

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.