SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Black hat online marketing
Tør du anvende metoder, i din online markedsføring, som betyder udelukkelse fra Google eller Facebook? Der kan laves god online marketing med black hat metoder, men der er også risici involveret. Blogpost om fordele og ulemper ved at benytte black hat metoder i online markedsføring.
Kan man automatisere på sociale medier?
Automatisering af digital social tilstedeværelse er et faktum. I stedet for at være mopset over fænomenet bør du tage det til dig som en del af din online marketing.
Online markedsføring 2012

Online Markedsføring 2012

Med udgangspunkt i mine forudsigelser for online markedsføring 2011, kommer her nogle bud på hvor vi bevæger os hen i 2012.
Google +1 og Google SERPs

Jeg tror at Google +1 bliver en meget vigtig brik i online markedsføring. Kombinationen af verdens største søgemaskine og så en "social share" funktion kan på Googles resultatsider (SERPs) som både er lokaliserede og individualiserede, blive en meget vigtig faktor.

Hvornår bliver en bekendt en ven?
Den afgørende faktor er oftest tid og tid er noget de fleste mennesker mangler. Man siger at tid er penge, men tid er faktisk mere end penge, tid er engagement, tid er følelser og kærlighed, tid er hvad man giver til dem man holder af.
SMM Video 1

Der er i nat sket en masse spændende ting på SMM og også for mig personligt tjek det ud i denne lille video, som er den første i række videoer om markedsføring i sociale medier og digital tilstedeværelse.

HootSuite Pro
TweetDeck har været mit foretrukne værktøj til håndtering af mine konti på sociale medier, det er det ikke længere. HootSuite Pro til $5.99 pr. måned er suveren når det handler om at håndtere en profil på tværs af sociale medier. Mit HootSuite Dashboard dækker LinkedIn, Twitter, SMM Blog, SMM Facebook Page og diverse søgninger på trends indenfor digital marketing.
B2B markedsføring i sociale medier
SMM Q & A #1
Jeg fik forleden en mail fra en studerende som havde nogle gode spørgsmål som jeg gerne ville svare på. Da jeg læste svarene igennem slog det mig at en Q & A om markedsføring på sociale medier ville være en god idé. Her er de første 5 spørgsmål og svar.
Overvågning af sociale medier

Fullrate gør det, Danske Bank gør det og Telenor gør det, overvåger Facebook for at finde ud af hvad folk siger om dem. Det er en helt naturlig reaktion fra disse virksomheders side og formålet kan bl.a. være reputation management, support og meget andet. I mindre skala kan du også iværksætte en overvågning af sociale medier så du kan se hvad folk siger om dig og dine produkter, læs mere her.


« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.