SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Adobe Facebook kampagne for studerende
Adobe lancerede et spil på deres Facebook Page som hed "Real or Fake". Spillet gik ud på at folk skulle bedømme om et billede var ægte eller manipuleret i Adobe Photoshop.
Jon Steward on Twitter
Jon Steward's The Daily Show tager Twitter under kærlig behandling i denne lille video fundet på Venture Beat.
Facebook anbefaler nu Facebook Pages
Punktet "Find personer du måske kender" er ændret til "Forslag". Ændringen betyder at du under "Find personer du måske kender" også finder Facebook Pages du kan blive fan af.
Bliver Tweetmeme den nye Digg?
Tweetmeme er en hurtig og let måde at få folk til at dele dine blogposts på Twitter. Indsæt en smule kode til en retweet knap og du er kørende. Så let er det ifølge Jeff Chandlers blogpost "Is Retweet The Next Digg This?"
Brug af MySpace i Marketing
Michael Grey har en fin og underholdende gennemgang af MySpace som markedsføringskanal. 4 artikler udgør gennemgangen kan læses her: Looking at MySpace. Det skal lige siges at denne gennemgang er nogle år gammel, så der er nok sket noget siden. Den giver dog et godt indblik i hvordan MySpace kan bruges i markedsføring.
Dine forslag til smm blogposts
Du kan skrive en kommentar til denne post med forslag til emner der skal skrives om og debatteres.
Social Media Marketing
Første post her på SMM.dk skal selvfølgelig handle om social media marketing. Jeg vil gerne understrege at jeg ikke er social media marketing ekspert endnu. Jeg er her af interesse, for at lære og diskutere og for at udveksle erfaringer og nyheder fra SMM-verdenen. At det så i sidste ende har til formål at gøre mig til SMM ekspert er en anden snak.
Top 25 Sociale netværkssites
Nye tal fra Compete over antallet af månedlige besøg på de største sociale netværkssites viser at Facebook har overhalet MySpace.
Gode råd om Twitter marketing
En ny undersøgelse fra Gravitational Media viser at 56% af Twitters brugere benytter Twitter professionelt til arbejde eller i markedsføringsøjemed. Derfor er det vigtigt at være omhyggelig med sin Twitterprofil, ikke bare det man skriver og måden man gør det på, men konsistent og gennemført hele vejen igennem.
 
Viral marketing på YouTube
Nedenstående er hentet fra en meget omdiskuteret artikel skrevet af Dan Ackerman Greenberg, medstifter af viral video marketing firmaet The Comotion Group. Artiklen blev publiceret på Tech Crunch tilbage i november 2007, men er stadig aktuel og rigtig god. Du kan læse hele artiklen her: The Secret Strategies Behind Many "Viral" Videos.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.