SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Kontekst i annoncering

Hvordan skaber man en kontekst som motiverer brugerne til at synes om ens annoncering? Jeg mener, folk sidder nu en gang der hvor de sidder, lyde på websites er irriterende, dufte kan ikke formidles ligesom folks stemning ikke kan aflæses (men nok påvirkes). Der er så kun skærmbilledet tilbage.

Beskyt dit navn på sociale medier
KnowEm.com er en ny tjeneste som tilbyder at beskytte dit brugernavn på sociale medier. KnowEm er en videreudvikling af CheckUsernames.com, hvor du kan registrere dit navn og mod betaling få det beskyttet så andre ikke napper det.
Sådan skriver du en god blogpost

Hjælp dine læsere til at forstå dine blogposts ved at etablere en kontekst som sætter dem i stand til at vurdere indholdet set ud fra en helhed. Du kan ikke gå ud fra at dine læsere kender dig og din blog, det kan være din blogpost bliver fundet gennem en søgemaskine og læseren ikke kender din baggrund, derfor skal du sørge for at dine blogposts kan læses og forstås af alle.

Husk der er et liv udenfor Twittersphere

Fed lille video om (mis)brug af Twitter. Desværre er den ikke helt ude i hampen. Twitter er endnu ikke så stor i Danmark, men Facebook updates om absolut ingenting har jeg oplevet.

Få flere Twitter followers ved automatisk at give gaver

TwiveAway er et lille program lanceret af Brad Callen. Med TwiveAway kan du automatisere gavegivningen som er betinget af at folk foretager en eller anden handling som at følge dig eller retweete en bestemt meddelelse.

Hvad er succes i social media marketing?

En af de ting som får marketingfolk til at holde igen med social media marketing er at effekt og succes er svært at måle. At have mange followers på Twitter eller mange venner på Facebook kan efter min mening ikke stå alene som mål for succesfuld social media marketing.

Facebook etikette video
Her er lidt underholdning til weekenden, en sjov lille video om hvad der kan ske hvis man bryder reglerne for god opførsel på sociale medier, her Facebook relationship rules.
Twazzup - Live Twitter søgemaskine
Hvis du vil se hvad der rør sig på Twitter indenfor et givent emne er twazzup et godt sted at starte. Twazzup lister tweets i hoved vinduet, svarende til organiske resultater i Google. I højre spalte finder man "Popular Tweets", "Top Trendmakers" og "Most Popular Links".
smm.dk - case study
Ok, dette er et oplæg til diskussion. Har jeg handlet fornuftigt?
Brug af sociale medier blandt marketingfolk
En ny amerikansk undersøgelse lavet af Michael Stelzner og sponseret af Social Media Success Summit 2009 viser at de mest populære sociale medier blandt marketingfolk er Twitter, blogs, LinkedIn og Facebook, i den rækkefølge.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.