SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Administrer dine social media med ping.fm
Facebook er ny på ping.fm og med den i folden er listen over social media, som kan opdateres fra ping.fm komplet.
Hvis vi tweetede i det virkelige liv
Hvis vi opførte os som på Twitter i det virkelige liv ville vi nok hurtigt blive trætte af det, heldigvis behøver man ikke at følge alle på Twitter. En sjov lille video.
Microsoft Vine En ny Facebook / Twitter klon
Microsoft vil nu kaste sig over social media med den nye Vine. Der er tale om en efterligning af Facebook og Twitter og Vine er kun i beta endnu, men det skal da blive spændende at se om Microsoft får noget ud af denne satsning
Twools for Twitter
Twitter tools, trends, analyser og meget mere, links til cool twitter relaterede sites. Se dem her og tilføj dine egne favoritter!
Twitter follow strategier

Forventer du at folk du følger skal følge dig også? Følger du folk for at blive set eller for at se? Der findes mange strategier og forestillinger om at have twitter followers og omvendt at følge andre på Twitter.

Social Media Marketing - Tips og Tools til SMM
Hvornår skal du IKKE bruge social media marketing? Hvordan finder du ud af hvad andre siger om dig i sociale medier og hvordan sikrer du dig dit brand? Få svarene i denne artikel om social media marketing.
Twitter 2.0
Twitter bliver bare så meget bedre med Troys Twitter Script! Se de rigtige links, se multimedie filer, retweet, søg, og meget mere... Du bliver hooked!
Facebook Pages bliver ny annonceringsplatform
Her er det nye setup: US Weekly - et i USA meget kendt sladderblad - har en Facebook Page. Via en applikation giver US Weeklys side plads til reklamer for State Farm. Dette er et nyt setup som vil sprede sig.
Followers på Twitter = status og respekt?
Giver det et lille kick når en guru indenfor dit felt begynder at følge dig på Twitter, ja, selvfølgelig gør det det! Eller hvad? Denne undersøgelse af 432 Twitter brugere giver en god idé om hvad der lægges i at have mange followers og hvordan Twitter primært bruges.
Brandede URL's på Facebook?
Facebook arbejder hele tiden på at finde nye måder at tjene penge på og det nyeste påhit er at sælge facebook URL's på samme måde som med domæner. Facebook kører for tiden en spørgeundersøgelse hvor man kan svare ja eller nej på spørgsmålet om man vil betale for at få en kort URL til sin Facebook profil.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.