SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Twools for Twitter
Twitter tools, trends, analyser og meget mere, links til cool twitter relaterede sites. Se dem her og tilføj dine egne favoritter!
Twitter follow strategier

Forventer du at folk du følger skal følge dig også? Følger du folk for at blive set eller for at se? Der findes mange strategier og forestillinger om at have twitter followers og omvendt at følge andre på Twitter.

Social Media Marketing - Tips og Tools til SMM
Hvornår skal du IKKE bruge social media marketing? Hvordan finder du ud af hvad andre siger om dig i sociale medier og hvordan sikrer du dig dit brand? Få svarene i denne artikel om social media marketing.
Twitter 2.0
Twitter bliver bare så meget bedre med Troys Twitter Script! Se de rigtige links, se multimedie filer, retweet, søg, og meget mere... Du bliver hooked!
Facebook Pages bliver ny annonceringsplatform
Her er det nye setup: US Weekly - et i USA meget kendt sladderblad - har en Facebook Page. Via en applikation giver US Weeklys side plads til reklamer for State Farm. Dette er et nyt setup som vil sprede sig.
Followers på Twitter = status og respekt?
Giver det et lille kick når en guru indenfor dit felt begynder at følge dig på Twitter, ja, selvfølgelig gør det det! Eller hvad? Denne undersøgelse af 432 Twitter brugere giver en god idé om hvad der lægges i at have mange followers og hvordan Twitter primært bruges.
Brandede URL's på Facebook?
Facebook arbejder hele tiden på at finde nye måder at tjene penge på og det nyeste påhit er at sælge facebook URL's på samme måde som med domæner. Facebook kører for tiden en spørgeundersøgelse hvor man kan svare ja eller nej på spørgsmålet om man vil betale for at få en kort URL til sin Facebook profil.
Kontekst i annoncering

Hvordan skaber man en kontekst som motiverer brugerne til at synes om ens annoncering? Jeg mener, folk sidder nu en gang der hvor de sidder, lyde på websites er irriterende, dufte kan ikke formidles ligesom folks stemning ikke kan aflæses (men nok påvirkes). Der er så kun skærmbilledet tilbage.

Beskyt dit navn på sociale medier
KnowEm.com er en ny tjeneste som tilbyder at beskytte dit brugernavn på sociale medier. KnowEm er en videreudvikling af CheckUsernames.com, hvor du kan registrere dit navn og mod betaling få det beskyttet så andre ikke napper det.
Sådan skriver du en god blogpost

Hjælp dine læsere til at forstå dine blogposts ved at etablere en kontekst som sætter dem i stand til at vurdere indholdet set ud fra en helhed. Du kan ikke gå ud fra at dine læsere kender dig og din blog, det kan være din blogpost bliver fundet gennem en søgemaskine og læseren ikke kender din baggrund, derfor skal du sørge for at dine blogposts kan læses og forstås af alle.


« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon Tak til MotherApp for applikationerne Download den gratis SMM App fra iTunes Download den gratis SMM App fra androidzoom
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.