SMM en blog om social media marketing    
  Social Media Marketing      
Skal du bruge social media i din markedsføring?
Social media marketing handler om at opbygge tillid til din person og dit brand gennem at lytte og hjælpe.
iPhone apps til social media og SEO

Ok, nu har jeg haft min iPhone i 3 uger og har efterhånden fået den sat op til brug. Jeg arbejder med online markedsføring både dag og nat, så det primære formål er, ud over at have en telefon, at kunne følge og opdatere forskellige online tjenester.

Social Media Guru
En video om det at være social media guru. Jeppe har vist mig den før så jeg læste naturligvis artiklen fra Social Media Explorer, hvor jeg genopdagede den. Det kan absolut anbefales også at læse artiklen af Jason Falls, som kommer med brok og oplæg til diskussion.
Find iPhone Apps med Bing Visual Search
Bing har lige lanceret en ny visuel søgning hvor du kan finde ca. 500 iPhone Apps, som kan sorteres efter forskellige kriterier.
Twitter Followfriday (#followfriday #FF)
To keep the overview of my favorite fellow twitters short, each person is tagged with three tags of my own choice, three words to describe why I follow this person and why I suggest you follow that person too.
Markup Language Optimization Part 1
Code optimization and compliance to w3.org standards will be mandatory as web 3.0 standards of semantic data will weigh more in search engine relevance calculations and hence in SERPS
iPhone Apps til social media og kommunikation
Med applikationer til iPhone kan man kommunikere med mail, IM og SMS, man kan følge med på Twitter og Facebook, browse internettet og hente og gemme filer på computeren derhjemme. Læs her hvilke iPhone applikationer jeg skal have installeret når vidunderet ankommer fra 3.
Twitter vil gamble med retweet funktionen
Twitter har planer om at lave en retweet funktion på twitter.com. Denne funktion udelader essentielle sociale funktioner som det at kunne se hvis tweet, som retweetes.
Internettet husker
Internettet husker og det er vigtigt at være opmærksom på. I nedenstående eksempel er der ikke sket nogen skade, men konferencien i sidstnævnte video havde nok ikke sagt det samme i dag som han sagde for 14 år siden. Læren er at Internettet husker og det punkt er vigtigt i forbindelse med bl.a. reputation management.
Den Gode, Den Onde og Den Grusomme
Der er dem som er gode til networking og så er der folk som mig, som ikke er så gode til det. Der er selvfølgelig også en masse ind i mellem, men det er ligesom med bands som har en forsanger, en lead guitarist og så arbejdmændene på trommer , rytmeguitar, kor og bass. Jeg spiller bass.

« Forrige side 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 Næste side »
Bookmark and Share
Subscribe
SMM Facebook Page SMM på Twitter SMM på Linkedin SMM på Stumbleupon
SMM Blog Peter Ulstrup Hansen+ Antropolog, SEO og SMM konsulent, ROI orienteret, underviser på CBS, Reputation management konsulent.